Mrzim ljude

Postoje odredjene psihosomatske patnje i muke,blokade itd koje dusa iz jednog zivota prenese u drugi,cesto osobe osjecaju neke bolove fizicke ili psihicke patnje koje niko im drugi ne vjeruje da imaju niti familija niti bilo ko,a onda oni posle umisle i da su neshvaceni mozda i jesu ali te osobe ni same sebe ne razumiju nekada.

Evo ti je jedan primjer iz Amerike,to sam gledao davno negdje na internetu.Jedan covjek je citav zivot imao strah I fobiju od zena,ne ono da je stidljiv pa ne smije da im pridje nego i osjeca se jako uplaseno u njihovom drustvu,i ono isao kod raznih strucnjaka vidjeli da ima relativno normalnu porodicu,da je previse distanicran sa zenama cak i iz svoje porodice iako su normalne i ok

Regresivnom Hipnoterapijom su utvrdili tom covjeku da je u proslom zivotu,bio maltretiran od strane majke rodjene koja ga je tukla a otac je uvijek bio odsutan od kuce,i da mu je majka bila jako opaka zena u naselju i da je ona bila jako mracna i znaka okultne stvari,ovaj je posle regresije plakao,i nakon vise terapija zalijecili su mu taj strah od zena,obicno kada osoba ode u fazu zalijecenja pocinje da place
Ma da. Veoma je jaka ta hipnoza. Ja sam na to potpuno zaboravio, a dok sam bio mlađi, gledao sam i emisije u vezi toga, a imao i knjigu od Miroslava Pintera - Đelija, "Tajne profesionalnih hipnotizera". Možda si čuo za njega?

А узрок што не могу да будем у вези је егзистенцијална несигурност и екстремна разочараност у жене. Невин сам, имам и социјалну фобију па ме то саботира у свему, од одласка на шалтер, преко тражења девојке па до проналажења послова.
Nije fobija nego si introvert, nisi nevin nego nisi umočio, hehe, sipaj ulje, pa većina ima egzistencijalnu nesigurnost, zato im ni ja ne prilazim. A budi razočaran u šminku ali će ti u isto vreme pomoći da se odljubiš od njih. Šta te još razočarava kod njih. Nemoj da se krećeš među ženama, na primer bus i slično. Isto kao voliš kola pa odeš na sajam automobila i padneš u depresiju. Onda više ne ideš na sajam i odeš na tajland. Tamo ima slatkih, nežnih. I nisu sve devojke uobražene beograđanke. Idi na neki vašar u neko selo ili u kinu, japan, naći ćeš negde neku.

Ma da. Veoma je jaka ta hipnoza. Ja sam na to potpuno zaboravio, a dok sam bio mlađi, gledao sam i emisije u vezi toga, a imao i knjigu od Miroslava Pintera - Đelija, "Tajne profesionalnih hipnotizera". Možda si čuo za njega?
Nisam,jer sam sumnjicav prema nasim ljudima koji se bave time, Amerikanci i Englezi su u tome jako profesionalni imas knjige Majkla Njutna na tu temu,i on je ozbiljan autoritet

Nemogućnost bi bila da si rekao da zelis 500 milijardi dolara, ovo sto si rekao je nesto sto je vise nego moguce, da su seks i ljubav nedostizni svet ne binimao 7 milijardi stanovnika
Свима је то могуће али само мени није, што ме ствара у још гору ситуацију јер сам лошији у односу на друге. Мени је стварно то тотално недостижно.

eto, vazno je orvo doci do uzroka. Da li si istrazivao kako se leci socijalna fobija?
Не знам како се лечи али претпостављам да се не лечи критикама или контактом са разноразним људима.

ja sam bio, i imam samo reci hvale
Vidi problem Balkanaca je sto su zatvoreni za neke stvari previse da jako malo istrazuju i pomazu sebi.Ja licno ako hocu pomoc i osjecam da imam ozbiljne dusevne boli itd,isao bih onda kod antropologa,psihijatra,psihologa,sociologa,hipnoterapeuta,astrologa,svestenika,monaha i svi bi mi ti ljudi pomogli da sklopim mozaik o sebi,ja ne suprostavaljam razlicite oblasti nego ih spajam,a vecina Balkanca to suprostavalja pa ako je ateista nikada nece otici kod monaha ili ako je vjernik sve sto je van crkve onda je to grijeh itd

Свима је то могуће али само мени није што ме ствара у још гору ситуацију у односу на друге. Мени је стварно то тотално недостижно.
Verujem da je teško, fobije su ozbiljna stvar, i verujem da te to sputava u svemu, to je strasno. Da li si pokasuao da se povezes sa ljudima sa tim problemom? Sigurno postoji neki forum ili nesto. Ja svakako ne bih odustajao, sigurno da postoji nesto sto ti mlze pomoci, doktor, psiholog psihijatar nebitno.
I ja sam za bipolarni preko dve godine trazio terapiju dok nije naletela magicna pilula, od tad nema vise minus faza. A probao sam gomilu lekova, al nisam odustao
Не знам како се лечи али претпостављам да се не лечи критикама или контактом са разноразним људима.
kritike su sastavni deo zivota, ne primaj srcu.
Eto i ja imam 30 i koju, ne zivim sa mojima skoro 10 godina, ne zavisim kd njih na bilo koji navin, a i dan danas mi keva zvoca 😅😃🤷nor

Свима је то могуће али само мени није, што ме ствара у још гору ситуацију јер сам лошији у односу на друге. Мени је стварно то тотално недостижно.

Nisi mentalno zaostao ni poremećen. Bogu hvala. Za sve postoji rešenje. Treba da se nađe pravi stručnjak, koji će ti istinski pomoći, a ne ovi šarlatani od psihijatra. Oni ni sebi ne mogu da pomognu. Ima takvih ljudi, ali su malobrojni. Naćiće se već rešenje. Ne očajavaj i ne padaj u bedak. Za početak, daj sebi zadatak, da treba da obaviš neki posao u gradu. Na primer, platiš račun za struju. Izađeš i za taj dan ti je dovoljno. Sutra, nešto drugo i postepeno povećavaš daljinu. Ima tu još načina, ali neka ti ovo bude polazna tačka.

Vidi problem Balkanaca je sto su zatvoreni za neke stvari previse da jako malo istrazuju i pomazu sebi.Ja licno ako hocu pomoc i osjecam da imam ozbiljne dusevne boli itd,isao bih onda kod antropologa,psihijatra,psihologa,sociologa,hipnoterapeuta,astrologa,svestenika,monaha i svi bi mi ti ljudi pomogli da sklopim mozaik o sebi,ja ne suprostavaljam razlicite oblasti nego ih spajam,a vecina Balkanca to suprostavalja pa ako je ateista nikada nece otici kod monaha ili ako je vjernik sve sto je van crkve onda je to grijeh itd
Pa ne mislim da misle da je greh nego primitivna predrasuda. Da niko nije lud. Da ne treba da se leči. Da nema slabosti. Ego. I što bolesno društvo osuđuje odlazak po pomoć i ismeva se. Zato je batina iz raja izašla pa po takvom društvu. Hehe

Nikako se ne leči jer nije bolest. Nego tip ličnosti, zato on i pije alkohol, da se okuraži, kao većina, da ima hrabrosti da priča sa ljudima. Iz introverta se pretvori u ambivert ili čak ekstrovert ako više popije.
Баш тако, умем тад да се изразим, а и некако сам мање незадовољан, извуче ме то из колотечине. Али чак и да сам екстремно пијан ни тад не бих могао у реалу да приђем девојци.

Verujem da je teško, fobije su ozbiljna stvar, i verujem da te to sputava u svemu, to je strasno. Da li si pokasuao da se povezes sa ljudima sa tim problemom? Sigurno postoji neki forum ili nesto. Ja svakako ne bih odustajao, sigurno da postoji nesto sto ti mlze pomoci, doktor, psiholog psihijatar nebitno.
I ja sam za bipolarni preko dve godine trazio terapiju dok nije naletela magicna pilula, od tad nema vise minus faza. A probao sam gomilu lekova, al nisam odustao
Нисам нашао себи сличне.

Баш тако, а и некако сам мање незадовољан, извуче ме из колотечине.
Pa znam šta alkohol radi, stimuliše gabu i serotonin ali te stalno tera na još. To je problem, kad ne piješ poveća se nivo glutamata i kortizola, zajedno sa noradrenalinom i bude još gore.
Нисам нашао себи сличне.
Pa evo ja sam sličan.

Pa znam šta alkohol radi, stimuliše gabu i serotonin ali te stalno tera na još. To je problem, kad ne piješ poveća se nivo glutamata i kortizola, zajedno sa noradrenalinom i bude još gore.
То јесте проблем, понекад ми се отвори дизна, али трудим се да тако не буде.

Pa evo ja sam sličan.
Онда смо се нашли.

Znam, a i da ne znam, tu je gugl ili chatGPT. Što pitaš?
To ti je problem koji ima dosta ljudi a o tome ne pricaju i to jako otezava svakodenveni zivot,jer otezano gutanje hrane utice i na socijalni zivot, obicno ti ljudi nikom ne govore da to imaju zato sto drustvo nema svijest o tome sta je disfagija,ako neko kaze ljudima ima dijabetes onda je sve ok,svi znaju sta je to i ne otezava ti socijalni zivot,jer samo treba imati naviku uzeti insulin svaki dan a to je minut posla.E sada kada neko neku hranu koju ljudi obicni jedu za 10 minuta a taj neko je jede pola sata to otezava socijalni zivot.

E sada taj neko ode kod svih ljekara i oni mu utvrde da ima dovoljno pljuvacke,da mu je zdrijelo ok i da ga kisjelina zeludacna nije ostetila, nema hormonalni poremecaj,snime mu nerve sve ok, dio kicme koji kontrolise gutanje sve ok,svi pregledi i sve kontrole i analize ok,ode kod psihologa sve ok,itd

E sada zamisli taj neko ode na regresiju i npr utvrde mu da je u proslom zivotu,pogunuo tako sto se udavio u vodi,gutajuci vodu u moru ili sto je npr pojeo mnogo oraha ili neceg jako tvrdog jeo halapljivo i aj cao,dodje novi zivot podsvjesna memorija u novom zivotu negdje u dubini ima zaboravljeni strah iz proslog zivota koji ga blokira da zivi novi zivot kako treba i dolikuje osobi

Баш тако, умем тад да се изразим, а и некако сам мање незадовољан, извуче ме то из колотечине. Али чак и да сам екстремно пијан ни тад не бих могао у реалу да приђем девојци.
iceml ti i ja u svalerciju kad dodjem u BG ;)

To ti je problem koji ima dosta ljudi a o tome ne pricaju i to jako otezava svakodenveni zivot,jer otezano gutanje hrane utice i na socijalni zivot, obicno ti ljudi nikom ne govore da to imaju zato sto drustvo nema svijest o tome sta je disfagija,ako neko kaze ljudima ima dijabetes onda je sve ok,svi znaju sta je to i ne otezava ti socijalni zivot,jer samo treba imati naviku uzeti insulin svaki dan a to je minut posla.E sada kada neko neku hranu koju ljudi obicni jedu za 10 minuta a taj neko je jede pola sata to otezava socijalni zivot.

E sada taj neko ode kod svih ljekara i oni mu utvrde da ima dovoljno pljuvacke,da mu je zdrijelo ok i da ga kisjelina zeludacna nije ostetila, nema hormonalni poremecaj,snime mu nerve sve ok, dio kicme koji kontrolise gutanje sve ok,svi pregledi i sve kontrole i analize ok,ode kod psihologa sve ok,itd

E sada zamisli taj neko ode na regresiju i npr utvrde mu da je u proslom zivotu,pogunuo tako sto se udavio u vodi,gutajuci vodu u moru ili sto je npr pojeo mnogo oraha ili neceg jako tvrdog jeo halapljivo i aj cao,dodje novi zivot podsvjesna memorija u novom zivotu negdje u dubini ima zaboravljeni strah iz proslog zivota
Ja imam želudačnu kilu i razne probleme(panika, refluks, srce, tremor, kiselina, muka, bol...) sa njom pa sam i dalje kao normalan. U životu niko ne bi video i rekao. Čak i meni više sve to ne smeta za sada. Nije baš mnogo izraženo pa da moram da operišem.
Što se tiče prošlih ili budućih života, želim da verujem ali nemamo dokaze pa je glupo pričati o tome. Imam dokaz čak za Boga ili višu silu u vidu frekvencije, ali je logički i matematički.

Back