Mrzim ljude

bezimeni1

Domaćin
Poruka
3.242
Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.

Poslednja izmena:
Као неко, ко је тотално емоционално некорумпиран ни од једног другог људског створења, могу да кажем:

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не иако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Opusti se, makar sa sobom
Izađi ponekad negde gde pre nisi bio

Мрзим све људе, читаву цивилизацију, све је засновано на присили, закону јачег и по потреби лицемерју. Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен можеш бити чудан или чак и лош ако се не уклапаш, ти си за људе добар само ако си понижен (не и ако си сам понизан), ако се мучиш, ако си поданик и жртва, зато што су људи у ствари сатанистички отпад. Људи су, поред мрава (који имају развијену друштвену хијерархију), једина врста која ратује, која има организовано међусобно насиље. Атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки, то су људи урадили, то нису урадили црви, глисте, вукови. Је ли вам то звучи "онако", "па добро, јбг, десило се тамо негде", не, то је незамисливо зло. Цивилизација је овоземаљски пакао.
Сине

претерао си.

По чему? Шта сам ја болеснији од неког пушача који нарушава своје здравље и свесно себе доводи до рака, који трује околину и своје дете у кући, који се материјално осиромашује, што је неко такав нормалан а ја болестан?

По чему? Шта сам ја болеснији од неког пушача који нарушава своје здравље и свесно себе доводи до рака, који трује околину и своје дете у кући, који се материјално осиромашује, што је неко такав нормалан а ја болестан?
Jer on za razliku od tebe ne truje mozak.

Možda da se posvetiš nekom Božjem učenju, neko mirovanje u manastiru, ako si vernik...

Али чини штету другима што је много болесније.
Činiš i ti štetu i sebi i drugima.
Propagiranje nekih nezdravih i destruktivnih stavova, širenje ogromne količine negativnosti, besa, čak i mržnje, i pri tome još pravdanje svega toga nekim nazovi uvidima, to je sve izuzetno toksično, teško te je čitati.
Stručna pomoć i ništa više.

Kojim drugima?Tebe niko ne tera da budes u drustvu pusaca,alkoholicara,kockara.
Цивилизација ме тера да будем међу људима на послу.

Možda da se posvetiš nekom Božjem učenju, neko mirovanje u manastiru, ako si vernik...
Радије бих да се замонашим у свом кревету.

Činiš i ti štetu i sebi i drugima.
Propagiranje nekih nezdravih i destruktivnih stavova, širenje ogromne količine negativnosti, besa, čak i mržnje, i pri tome još pravdanje svega toga nekim nazovi uvidima, to je sve izuzetno toksično, teško te je čitati.
Stručna pomoć i ništa više.
Ја другима указујем на неправде, што је ваљда добро а не лоше. Већина људи је ширитељ неправди и насиља а не ја. Не можеш никако да ме убедиш да су корупција, присила, лицемерје здраве и конструктивне ствари.

Људи кад те се плаше поштоваће те, када си ненаметљив и понизан газиће те, разумеју само језик силе. Неће те поштовати ако си фин и љубазан. Ти за људе ниси добар ако си поштен, ако си поштен
Ако си поштен.
Како си схватио да си поштен, на основу чега?

Ја другима указујем на неправде, што је ваљда добро а не лоше. Већина људи је ширитељ неправди и насиља а не ја. Не можеш никако да ме убедиш да су корупција, присила, лицемерје здраве и конструктивне ствари.
Ne, ti mračiš nesrazmerno realnosti i to racionalizuješ, potvrđuješ i ovim ono što sam rekla.

Nisam te ni ubeđivala da su loše stvari dobre nego sam rekla da je tvoj stav prema životu i ljudima jako loš.

Цивилизација ме тера да будем међу људима на послу.

Радије бих да се замонашим у свом кревету.

Зашто се фокусираш на ружнији део живота, популације..зашто не видиш да има пристојних, поштених људи који су исто успешни, добронамерни.
Како их не видиш???

Gresis.
Citav svet, a ciji smo i mi deo, pociva na zakonu jaceg, sposobnijeg, prilagodjivijeg.
Po istom principu funkcionisu biljke, zivotinje, ljudi, s tim sto je ljudska vrsta (a vazi i za neke zivotinje) sposobna i za empatiju i kao takva podrzava i pomaze i slabije jedinke svoje vrste.

Ne negiram negativne pojave (ratove, kriminal i sl.), ali generalno to jeste odlika ljudi.

Back