"Mrzi te da zivis"

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Culi smo taj izraz hiljadu puta, a sta se krije iza toga? Jesu li to samo lenji ljudi, navikli sve da dobijaju u zivotu ili se to krije nesto vise tipa apatija ili neki vid depresije pa stoga i manjak ambicioznosti?

pa bash to
pitanje je kolko si svestan da neces neke neprijatnosti npr pa se teras da radis
samo sto po meni onda treba malo po malo odnosno da ne mislis da moras bas sve odma i savrseno i negde da nadjes neke zelje
ne znam ne ide mi bash ionako

postoje i druge metode :evil:

valjda ako je bas za o glavu neces... pa jeste kad je neki deadline mozda radim lakse

Poslednja izmena:
Culi smo taj izraz hiljadu puta, a sta se krije iza toga? Jesu li to samo lenji ljudi, navikli sve da dobijaju u zivotu ili se to krije nesto vise tipa apatija ili neki vid depresije pa stoga i manjak ambicioznosti?

сви предмети су различити, и они који су за исту намену...
а сви људи би требало да су исти?
ко ради зашта је намењен... фали му време...

moj dobar drugar je bas taki iako nije iz cg...pun ko brod i mrzi ga sve...a opet jedan drugi, advokat, isto izvire mu iz svih dzepova, al' ko majmun u 6 svako jutro i rmbaci ceo dan iako nema zenu ni decu ni potrebu da sljaka uopste... vaspitanje i karakter...umerenost je najbolja

Back