- Poruka
- 8.518
neke teme foruma zaglupljuju forumaše
da li i vi mislite tako ?
(ako je bilo može lock ili ako mislite da radim protiv interesa foruma može ban)
meni su te omiljene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
(ako je bilo može lock ili ako mislite da radim protiv interesa foruma može ban)
jao bebe zasto doloazis da se druzis sa nama tako prostima i nekulturnima?dabome da ima
neke su vise, netke manje glupe
sta ste pazaraili danas, sanjali, i slicne teme su krcate glupostima, sa najsjajnijim biserom "sta ste jeli, nedavno"
koliko ja god ne verujem da ljudi pisu sta su doruckovali, uzinali, rucali, uzinali, vecerali i mezetili NEDAVNo, toliko su oni u stanju da nakuckaju bas to, a gomila jos i cita
al dobro, mirim se sa time da neko u ovoj zemlji kupuje i cita alo i kurir, gleda parade i slicne kulturno obrazovne emisije, pa valjda taj milje mora d aima svoj pandan i na interenetu
ne mozemo svi biti kulturna i IQ elita, elte
jao bebe zasto doloazis da se druzis sa nama tako prostima i nekulturnima?![]()
pa samo sam na sexu redovna..zar me to ne cini mediokritetom?odkada je forum druzenje?
iskreno, da i ti zapljuvavas temu "sta si ruckala" nakon svakog obroka, i tebe bih, na sopstveno iznenadjenje, svrstala u mediokritete
al, koliko videh, nisi redovna tamo
pa samo sam na sexu redovna..zar me to ne cini mediokritetom?
oduvek je druzenje.
bego sta je, leba ti?![]()
a sto je klopa sramotnija od sexa. ne razumem.sex mogu d aoprostim
al serviranje info o tome sta smo nedavno jeli, ali nedavno! zaboga miloga, nedavno sa sve zarezom ispred, znaci cak i pravopisno ogavno, ne mogu
a sta je forum, valjda svakome po nesto
mozda je nekom i druzenje
cak
a sto je klopa sramotnija od sexa. ne razumem.
meni jeste. cak. eto, i za tebe sutra da me pitaju, rekla bih da si mi drugarica. recimo.![]()
ajde samo za tebe.dobro drugarice, idi da odgovoris na moju novu edukativnu temu, daj joj malo na znacaju, jerbo se plasim da ce je vecina bojkotovati, pa tema onda gubi smisao, jelte
onako drugarski iskreno![]()