mrzi me da smišljam naslov

ne zaglupljuju, eventualno trenutno iziritiraju.naslovom ili nacinom postavke, sta znam.

mada i na takvoj temi moze da se procita po nesto pametno ili duhovito, ako je neki od lucidnih, visprenih forumasa trenutno dobro raspolozen, pa baci po neki bisercic i tako..

neke teme foruma zaglupljuju forumaše
da li i vi mislite tako ?

(ako je bilo može lock ili ako mislite da radim protiv interesa foruma može ban)

dabome da ima
neke su vise, netke manje glupe
sta ste pazaraili danas, sanjali, i slicne teme su krcate glupostima, sa najsjajnijim biserom "sta ste jeli, nedavno"
koliko ja god ne verujem da ljudi pisu sta su doruckovali, uzinali, rucali, uzinali, vecerali i mezetili NEDAVNo, toliko su oni u stanju da nakuckaju bas to, a gomila jos i cita
al dobro, mirim se sa time da neko u ovoj zemlji kupuje i cita alo i kurir, gleda parade i slicne kulturno obrazovne emisije, pa valjda taj milje mora d aima svoj pandan i na interenetu
ne mozemo svi biti kulturna i IQ elita, elte

dabome da ima
neke su vise, netke manje glupe
sta ste pazaraili danas, sanjali, i slicne teme su krcate glupostima, sa najsjajnijim biserom "sta ste jeli, nedavno"
koliko ja god ne verujem da ljudi pisu sta su doruckovali, uzinali, rucali, uzinali, vecerali i mezetili NEDAVNo, toliko su oni u stanju da nakuckaju bas to, a gomila jos i cita
al dobro, mirim se sa time da neko u ovoj zemlji kupuje i cita alo i kurir, gleda parade i slicne kulturno obrazovne emisije, pa valjda taj milje mora d aima svoj pandan i na interenetu
ne mozemo svi biti kulturna i IQ elita, elte
jao bebe zasto doloazis da se druzis sa nama tako prostima i nekulturnima?:(

sex mogu d aoprostim
al serviranje info o tome sta smo nedavno jeli, ali nedavno! zaboga miloga, nedavno sa sve zarezom ispred, znaci cak i pravopisno ogavno, ne mogu
a sta je forum, valjda svakome po nesto
mozda je nekom i druzenje
cak
a sto je klopa sramotnija od sexa. ne razumem.
meni jeste. cak. eto, i za tebe sutra da me pitaju, rekla bih da si mi drugarica. recimo.:aha:

Back