"mrtvi" muslimani ustaju.

Nisam hteo Jabuchilo, bilo bi deplasirano, ne bi ljudi razumeli da kazem ovaj film je lazan kao i prvi. I kako sad to objasniti ljudima. Za mnoge je ovo "dokaz" a ustvari sve mu dodje kao kod Bertoluccija u XX veku kad kaze Depardiea da ne smeju da ubiju De Nira zato sto je on "ZIVI DOKAZ DA JE GAZDA MRTAV"....E pa tako je i ovde ...ista stvar. Pa ko razume..razume.

Jedan od skorpiona sto je pritvoren u Sarajevo posle prikazivanja "streljanja" letos na televiziji. Je tesko isprebivan. Nista svakako nece da snose posledice ti muslimanski policajci u Sarajevo sto su to uradili. Bezdusnici sa zapada uvek su radili protiv Srbije. Nikad saveznici oni nisu bili Srbima. Ne mora ja da ih kunem. To su vec uradile milione srpskih majki koje su zavijene u crno od "dobrote" zapada.

Gledao sam ovaj dodatak filma i nisam bas (gledao sam samo jednom) siguran da je to sto se ovde govori mada je moguce.. Pominjali ste prostrelne rane, naravno da nema krvi na ulazu.. Tacnije gdje metak pogodi ne pojavljuje se krv vec na eventualnom izlazu metka iz tijela jer metak kada ulazi u neki dio tijela on pravi otvor samo toliko jkoliko je i sam velicine i naravno putanja njegova sledi do kosti ukoliko je ta putanja.. Na eventualnom izlazu metak pravi vecu rupu i krv se pojavljuje i vidi..

Posto su ovi "navodno strijeljani" momci strijeljani sa ledja i bili obuceni ako je to to o cemu se trubi u hagu na zalost krv se ne moze vidjeti posebno na ovako losem snimku.. Sad se postavlja pitanje sta se desava sa onima koji su strijeljani u kuci i kojima je pucano direktno u glavu...

Dalje, ako je sve montaza i ako je pravljen scenario za ovakav dogadjaj, onda je lose izvedeno..

Na kraju krajeva vec sam pisao o tome.. Sav ovaj snimak mi je bio od pocetka sumnjiv i nebulozno je da ovako neko snimak i napravi...

Na kraju krajeva Skorpioni u svoju odbranu posto je vec moraju i postaviti mogu da pozovu momke koji su ucestvovali u snimanju ovog filma kao dokaz njihove segacine na prostorima BiH...

"sve ovo sto se zbiva oko skorpion film streljanje Musle, mislim! da je to spremano, ukoliko se pojave dokazi (ustaskog genocida nad Srbima) film Oluja ,a na filmu nema vremenski racunar: dogadjaja ,da se film na Sudski proces oceni kao nedokazljiv"...

Back