Mrtva situacija

Stao bih na stranu

  • Majke

  • Supruge (devojke,verenice)

  • One koja je u pravu


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:IIII mislim nisam bash svoja ne znam

ne bi smele one da se dzhapaju po kuci kad si ti tu. mislim pravoslavlje ovo ono????
hahah izvinjavam se vernicima

ebote bog 5 sati !!!!!!!!!!!!!!11
 
Niko nije u kapirao pitanje iako sam ga posle pojasnio lai hajde opet cu.
U pitanju je MRTVA situacija, znaci ili ili nema treceg resenja.
Posvadjale su se na noz, kapirate :!:
 
smorili ste me s anketom - mnogo često ste glasali za br. 3 ( ,,one koja je u pravu'' )
Ko ste bre vi da se ponašate kao sudije?
Žena, mora žena da ima prioritet - ne može da joj se meša u život nečija mama i da se prepucava s njom, to stvarno nije u redu. Da je mama u pravu - to sebi nebi dozvolila.
Posle se vi sa ženicama obračunavajte u 4 oka - ali kad je mama tu, mora da shvati važnost žene koju ste izabrali.
Mora da je poštuje jer ne poštovanjem nje ne poštuje ni vas.
Ne prihvata vas kao zrele i pametne muškarce.
Ovakvim stavom, pokazala bi da misli da vi i dalje ne znate šta je za vas dobro pa da ona tu mora da uskoči i popravi stvari ili da ih jednostavno okonča.

I šta koji **** ima mama da se kači s vašim ženama?
Jeste poludeli skroz?


 
:wink: :wink: :wink:

a kako bi znao koja je u pravu?
Prema tome koja je od njih dve elokventnija i zna kako da te obrlati, jel da?

Kod žena je to drugačije nego kod tipova, nikad nije u pitanju samo jedna stvar oko koje bi se zakačile, nikad. Uvek se gomilaju stvari, gomilaju... i puknu zbog gluposti.

Pa kad bi mi se postavio tako, tipa daj da čujem jednu priču pa drugu pa da vam ja kažem kako stvari stoje, pokupila bih stvari i rekla - zdravo uz jedan gorak smeškić.
I to samo da bi ostavila srećnu porodicu da uživa u svojoj sprovedenoj pravdi.
 
ok razumem da roditelji treba da se poštuju i da se vole i tako to.
ali ne razumem kako to da ste u stanju da ih pustite da zakaze u vaše živote toliko duboko da se prepucavaju s vašim ženama?
To jednostavno nije u redu.
 
majcheki:
ok razumem da roditelji treba da se poštuju i da se vole i tako to.
ali ne razumem kako to da ste u stanju da ih pustite da zakaze u vaše živote toliko duboko da se prepucavaju s vašim ženama?
To jednostavno nije u redu.

ma salim se...narawno, u prawu si.......ja licno se nikada ne mesam u swadje, vise volim da rastawim zawadjene strane i ne dozvolim da zucnu bilo sta......inace ruke lomim:roll::shock::shock::roll:
 
Pa desi se to cudni su putevi boziji, i naravno uvek bi stao na majkinu stranu, bez obzira da li je u pravu ili ne, starija je i snajka mora da je postuje.
Ako ona kaze da je jaje crno, onda je jaje crno.
Mnogo ove zene u danasnje vreme dale sebi slobodu.
Ako ti se ne svidja moja majka izvolte siroko je polje.

E sa suprugom bi vec bila drugacija situacija tu bi se stvari definitivno rascistile pre svadbe, tj. reko bi svojoj dragoj mamici da nema prava da se mesa u njene stvari, osim ako moj zivot i moji interesi nisu ozbiljno ugrozeni.
 
e stvarno ste se izlupali.
ja mislim da bi svaki pravi muskarac stao na stranu svoje zene ako dodje do svadje.
ok,treba da se postuju roditelji i sve to...ali koji moj mama ima da se mesa u bilo sta?
i svi koji bi stali na maminu stranu a ne na stranu svoje zene - i ne pricam bilo koje devojke,vec one koju su izabrali za najverovatnije ceo zivot,su obicni mamini sinovi.bez stava,bez snage da se odupru autoritetu osobe poznate kao 'gospodja mama'...
uostalom,i ja da imam muza kaga mnogo volim u datom trenutku stala bi na njegovu stranu,a onda bih se nasamo raspravila sa njim ako se izlupao.a normalni roditelji bi trebalo da shvate i razumeju zasto bi deca pre stala na stranu svog muza/zene i ne bi bili posesivni,glumeli neku uvredjenost itd...:roll:
btw,bas sam nesto razmisljala o ovome...moj otac je uvek i bez pogovora stao na stranu moje majke kad god je trebalo pa cak i u sukobu sa mojom babom...na stranu sto zivimo u razlicitom drzavama pa do toga ne dolazi bas cesto...;lol: i cenim ga zbog toga,jer je on ranije cinio porodicu sa svojim rodjteljima,a sada je cini sa nama a jednog dana cu je ja ciniti sa svojim muzem i decom.i stacu na njegovu stranu kada bude trebalo....to valjda rade odrasli ljudi a ne da doveka popstuju roditaljski autoritet. :roll:
eto...pa makar otisla na ignore :lol:
 
pa i nije neki izbor...mislim ona koja je u pravu...mada sad bi neko sigurno rekao eee al majka te rodila ne mozhesh a da ne budesh blizhi....podsvest ovo ono....no mislim da ne bi to imalo veze...al opet ta neka supruga bi zaista morala da bude vrh vrhova da bi dopustio da se tako posvadja s mojom starom...jer moja stara je stvarno super lik...i sve
 

Back
Top