e stvarno ste se izlupali.
ja mislim da bi svaki pravi muskarac stao na stranu svoje zene ako dodje do svadje.
ok,treba da se postuju roditelji i sve to...ali koji moj mama ima da se mesa u bilo sta?
i svi koji bi stali na maminu stranu a ne na stranu svoje zene - i ne pricam bilo koje devojke,vec one koju su izabrali za najverovatnije ceo zivot,su obicni mamini sinovi.bez stava,bez snage da se odupru autoritetu osobe poznate kao 'gospodja mama'...
uostalom,i ja da imam muza kaga mnogo volim u datom trenutku stala bi na njegovu stranu,a onda bih se nasamo raspravila sa njim ako se izlupao.a normalni roditelji bi trebalo da shvate i razumeju zasto bi deca pre stala na stranu svog muza/zene i ne bi bili posesivni,glumeli neku uvredjenost itd...

btw,bas sam nesto razmisljala o ovome...moj otac je uvek i bez pogovora stao na stranu moje majke kad god je trebalo pa cak i u sukobu sa mojom babom...na stranu sto zivimo u razlicitom drzavama pa do toga ne dolazi bas cesto...;lol: i cenim ga zbog toga,jer je on ranije cinio porodicu sa svojim rodjteljima,a sada je cini sa nama a jednog dana cu je ja ciniti sa svojim muzem i decom.i stacu na njegovu stranu kada bude trebalo....to valjda rade odrasli ljudi a ne da doveka popstuju roditaljski autoritet.
eto...pa makar otisla na ignore