Mrtva situacija

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Stao bih na stranu

• Majke

• Supruge (devojke,verenice)

• One koja je u pravu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E kzo jedna sad si me stvarno iznervirala.
***** ti mater bezobraznu :!:
Zar od svake teme moras da napravis kokosinjac, kvocko jedna nedokazana.
Ma kakva kvocka ,kvocka je za tebe plemenita zivotinja.
Ti si jedan imbecil neopevani.
Yebo te onaj ko te kazo, mars u pichku materinu stoko jedna :!: :!: :!:

VolEm na ovu tvoju temu svraćati, više nego 'leba jesti!

homepagenewbig.jpg

Ma sisaj ga rugobo jedna, ne moze to da se tebi objasni, previse ti je zaosta mozak da bi ti to ukapirala.

{ukapirati znaci shvatiti ako razumes sta shvatiti znaci){cisto sumnjam}

ovako Loop
pitanje je bas na mestu
ali ja ne bi stala ni na jednu stranu
jer osobe koje zele da se svadjaju nemaju nista vise u sebi sem tog sto zele da pokazu
za mene su to osbe koje ja ne zelim da znam u zivotu

ja bi im rekla lepo jasno i glasno da nisu u mom domenu
Uvek ali uvek treba ostati dosledan sebi ne popustati osobama koje koriste ruzne izraze i psovke

prvo ja pa tek onda drugi

Artinve:
uf...loop
Na zalost bio sam u takvoj situaciji. Nisam se postavio ni naciju stranu...obe su bile u pravu...svaka u neku ruku...mogao sam da razumem obe...recimo visok stepen tolerancije. Ali na kraju se sve obilo o moju glavu, jer sam se u stvari nasao izmedju dve vatre...majka je mi je prebacivala za devojku, a devojka za majku...u oba slucaja sam branio i jednu i drugu...i na kraju ispao najgori kod obe...
Ne razumem osobe koje misle da je njihovo percipiranje dobra, zla i pravde apsolutna istina i ne umeju...ma mozda je bolje reci ne zele da cuju drugu stranu price...
Na kraju njih dve zajsta nisu mogle zajedno, ali ja sam se postavio po sopstvenom principu...kao sto su i njih dve cinile...nisam izabrao ni jednu ni drugu...jer se ni u jednom trenutku nisu zapitale gde sam ja u celoj toj prici...
bedak...prizvao si ruzne uspomene :(

Kako samo smešna situacija, avitar ti odradi posao pa ispadneš pametniji nego što jesi...

Što je najgore , ništa nisi shvatio o ženama iz cele priče.......

Hajde da se uključim....

Savremena tehnologija i taktika zahtevaju savremena rešenja....

Prema tome ako se devojka i majka posvadjaju i traže (a uvek traže) postavljanje na nečiju stranu , najbolje je rešenje uvesti drugi problem da odstrani pažnju i jedne i druge....

Tako je najbolje recimo uzeti novac od majke i izvesti švalerku u najskuplji hotel i večeru.....

Nećete biti ništa manje krivi nego što bi ispali da ste "nedužni".
Ako im kratko objasnite razlog ili i ne objasnite, shvatiće i jedna i druga da je njihov razlog za svadju nemerljivo manji od drugih mogućih problema u životu.....

Back