Ja sam njeznije gradje tijela kao Damir iz "lud zbunjen normalan" ali vole me cure.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam njeznije gradje tijela kao Damir iz "lud zbunjen normalan" ali vole me cure.
Nesto nije u redu?
Na temu nemam sta da kazem osim da su sve to spletovi raznih zivotnih okolnosti ili interesa.da tema ne bibila jednostrana treba reci da postoji i druga strane medalje
![]()
e sad problem je sto u ovoj situaciji zene zovu sponzorusama...
zasto se drugacije gleda na ovakve odnose kad je musko a kad zensko drugaciji od paretnera?
da tema ne bibila jednostrana treba reci da postoji i druga strane medalje
![]()
e sad problem je sto u ovoj situaciji zene zovu sponzorusama...
zasto se drugacije gleda na ovakve odnose kad je musko a kad zensko drugaciji od paretnera?
koga omalovazava?Znaci i ti si došao ….
Meni je ova tema ne dopada i po komentarima se može vrlo brzo shvatiti da je ova tema omaložavajući i služi za ismijavanje
koga omalovazava?
pokrenuo sam i drugo pitanje obrnute varijante.
razmisljanje o drustveno/socijalnom aspektu ovih veza nije ismevanje.Ali se držite ekstrema
Sto znaci do ismijavanja vam je stalo
razmisljanje o drustveno/socijalnom aspektu ovih veza nije ismevanje.
da li si pročitala upozorenje u uvodnom postu?Slike koje postavljajte jesu
I to namjerno radite
da li si pročitala upozorenje u uvodnom postu?
UPOZORENJE: Body shaming - ismejavanje izgleda je totalno zabranjeno
Niko ne zatvara oči kada ide ulicom i vidi takve ljude. A privlačenje suprotnosti je društveni fenomen o kome može slobodno da se priča.
Nije takoNe na ulici je sve ok
Za ismejavanje koristimo ljis
Jel tako ?
Nije tako
znači ovo tvoje sa znakom pitanja na kraju je konstatacija a ne pitanje?Naravno da jeste tako
Ne na ulici je sve ok
Za ismejavanje koristimo ljis
Jel tako ?
znači ovo tvoje sa znakom pitanja na kraju je konstatacija a ne pitanje?