Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kaže nasa da ćemo biti bez sunčeve svetlosti tri dana, 21, 22 i 23 decembar... usled nekih solarnih oluja ili već čega...
ako se to stvarno desi,
hoćete li paničiti ako ostanemo bez struje, neta ili sl. ...?
ja obožavam masovnu histeriju...![]()
kaže nasa da ćemo biti bez sunčeve svetlosti tri dana, 21, 22 i 23 decembar... usled nekih solarnih oluja ili već čega...
ako se to stvarno desi,
ako te nemrzi stavi linak da procitamo neki dan je bila jedna sunceva oluja ali ne tako jakog intezitetakaže nasa da ćemo biti bez sunčeve svetlosti tri dana, 21, 22 i 23 decembar... usled nekih solarnih oluja ili već čega...
ako se to stvarno desi,
NASA serenda po obicaju...tako su i 2012.
http://doubtfulnews.com/2012/08/nasa-video-misinterpreted-as-3-day-total-blackout-predicted/
Kao sto su kenjali onomad da su sletei na mesec.![]()
ako te nemrzi stavi linak da procitamo neki dan je bila jedna sunceva oluja ali ne tako jakog inteziteta
Mislim da se ovde govori o nestašici električne energije, znači nema struje, grejanja, veštačkog svetla, tople vode, kuvanja. To bi mogle biti posledice solarne oluje, a ne polarna noć.Mozes misliti 3 dana mrak. Jebbote, pa sta mislite kako je onim jadnicima ne severu Finske kada dodje zima pa nema sunca mesecima?
Tu samo vodka pomaze...ja ih razumem potpuno.
Jos jaci trip kada mesecima ne pada mrak, isto kod njih gore prema severnom polu.
Pevacemo!
Mrak, mrak, pomracina...bagremovi cuteee...![]()
ja mislim da ce forumashi izadji iz svojih stanova, sta ce, nek i skrndelji docekaju svojih pet minuta!)))
Mislim da se ovde govori o nestašici električne energije, znači nema struje, grejanja, veštačkog svetla, tople vode, kuvanja. To bi mogle biti posledice solarne oluje, a ne polarna noć.