mrak

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Verujem da mnogi nisu imali priliku da osete atmosferu u Beogradu za vreme pomračenja sunca pod vladavinom Cobeta. Slike grada pre i za vreme tog fenomena su bile nadrealne i sablasne. Sloba je uspeo ceo grad da zaključa u stanove iza prozora sa spuštenim roletnama. Samo na nekoliko mesta u gradu su se mogli sresti ljudi. Na Kališu se okupilo jedva stotinjak ljudi iz milionskog grada da gledaju pomračenje sunca.

Verujem da mnogi nisu imali priliku da osete atmosferu u Beogradu za vreme pomračenja sunca pod vladavinom Cobeta. Slike grada pre i za vreme tog fenomena su bile nadrealne i sablasne. Sloba je uspeo ceo grad da zaključa u stanove iza prozora sa spuštenim roletnama. Samo na nekoliko mesta u gradu su se mogli sresti ljudi. Na Kališu se okupilo jedva stotinjak ljudi iz milionskog grada da gledaju pomračenje sunca.

Nikad veća navala na prodavnice, kupovanje svega i svačega.

Najluđa stvar mi je bila kad sam videla bračni par sa prepunim kolicima hrane, odozgo dva jastuka, a on pod ramenom nosi dasku za peglanje.

Eeee ljudi, ljudi.

ima onih koji zive po pola godine bez sunceve svetlosti. :D ja bih bas volela vecni mrak. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nikad veća navala na prodavnice, kupovanje svega i svačega.

Najluđa stvar mi je bila kad sam videla bračni par sa prepunim kolicima hrane, odozgo dva jastuka, a on pod ramenom nosi dasku za peglanje.

Eeee ljudi, ljudi.

sta ce im daska za peglanje.:zcepanje:

- - - - - - - - - -

jel to napokon pad civilizacije...::vatromet: sve nestaje...:zaljubljena: i idemo ispocetka.:zper:

nije slobo kriv, mi smo govna.
nego ja se tad vracao sa mora, i negdje oko dervente ili tako nesto crkne autobus, pa smo bili vani, naisao neki lastin, i on crko, pa sam pjeske iz predgradja isao kuci, dakle drama i to ruska :)))
i

jel to bilo ono pomračenje
tokom ratne godine ili tu negde
kad su se ljudi zabrikadiravali u stanove, lepili novine na prozore, a oni
najhrabriji gledali pomračenje s onim idiotskim plastičnim naočarima?

kaže nasa da ćemo biti bez sunčeve svetlosti tri dana, 21, 22 i 23 decembar... usled nekih solarnih oluja ili već čega...:confused:

ako se to stvarno desi,

hoćete li paničiti ako ostanemo bez struje, neta ili sl. ...?:think:

ja obožavam masovnu histeriju...:lol:

Laza se već uzvrpoljio, pita gde si ?
Doneo je flašu, da mu sipaš krompir !

kaže nasa da ćemo biti bez sunčeve svetlosti tri dana, 21, 22 i 23 decembar... usled nekih solarnih oluja ili već čega...:confused:

ako se to stvarno desi,

Hajde da isplaniramo jedan zbeg u legendarne Tarabićeve "tri krstaste šume".
Svako laptop pod mišku, sednemo na poljanče jedni do drugih i kuckamo jedni drugima poruke. :)

ako se to stvarno desi,

de nadje tu glupost, na koju foru ces da ostanes bez sunceve svetlosti kad se zemlja rotira, oluje na suncu nemaju veze s tim

- - - - - - - - - -

najezda miseva u parlamentu....da ovo uliva poverenje u njihove vesti :lol:

medaljonce tema u tvom duhu :lol:

Kako god okrenemo, potpuni nestanak struje i mrtvi mrak moze biti izazvati anarhiju. Nema svetla, alarma, radio veze.
Zato kupite zahile hrane, pravac na selo, zakljucajte sve, tandzaru u ruke :D

Back