Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
odgledao sam malo........muzika je zadnji sund, ali toga ima i ovde ..........
scenografija nije nicim odavala da naginje ustaskoj ideologiji.............
u publici nisam video nikoga sa kapama i zastavama sa ustaskim obelezjima...........
drugim recima, ako bih verovao svojim ocima........na koncertu nije bilo nista indiskrimisuce po tog Tompusa, ili kako se vec zove..................a ako bi verovao ovdasnjim histericnim paranoicima..........verovatno je prinet neki srbin kao zrtva na oltaru domoljublja , pre koncerta, ali u backstage.............
jednostavno........koncert je zivo sranje, Tompus je shaban do bola........i nema razloga za ovako uplasene reakcije ............
BTW.......ko je to i kada , presudio ili doneo zvanicno resenje da je "Tompus sinonim ustastva???"
Нико то се зна као што се и за тебе зна да си синоним шабанизма
Ja to na prenosu nisam ni video ni cuo......e, sada, nemam razloga da ti ne verujem, kao , ocigledno , redovnom posetiocu Tompusovih koncerata, koji je imao priliku da sve to vidi in live..................
u svakom slucaju.......Tompus je mamlaz.....publika mu je , kao ova nasa sto ide na Cecine koncete , shabani............i nema razloga da se oko chobana dize tolika prasina
Кад си слеп
Bio sam 4 puta na Thompsonovom koncertu i bilo je predobro! Idem na more idući tjedan i biti ću i na petom koncertu, jedva čekam!!
Као и сваки нормални усташа,јел да?
pa ti si hrvatska verzija srBskog shabanotija............
shabani celog sveta ujedinite se..............
А тиш им бити председник великог шабанско усташког братства