mp3 predlozi za danasnji dan

nisam nikada nesto preterano kategorisala muziku,ali s' obzirom da nemam stila i nije za osudu ono sto napisem;)

Oasis ne volim, u tom duelu Blur je moj favorit
Radiohead, The Dandy Warhols, Beak, Coldplay, neki i The Smashing Pumpkins smestaju u ovaj 'muzicki pravac', The Smiths-e da i ne pominjem, i neke pretece ovoga svega..............
The Killers-i vrede, svidjaju mi se i OK Go, Iron & Wine, The Arcade Fire, The Block Party

jeste zajebano,ma ima ih zilion,a znas da nisam na izvoristu muzike nesto preterano!
nasla bih stosta nesto od te mjuze i bilo bi mi zadovoljstvo da ti nabavim.................

za indie nije frka, aktuelan pravac i blizak ljudima, sta god napises, mogu da nadjem

ali

e sad, ono sto meni treba je sledece

* Scientist - "Dance of the Vampires"
* Scientist - "Your Teeth in My Neck"
* Scientist - "The Corpse Rises"
* Scientist - "The Mummy's Shroud"
* Scientist - "Plague of Zombies"

to je jedan lik, stari dub muzicar ( dakle, ne drum and base, ne rythm and dub, nego cist, klasicni DUB )... treba mi tih par pesama.... da li znas nekog ko se przi na dub?

Joe Tex - I believe I 'm gonna make it

500909_joetex_200x200.jpg

"Baby, I wish a thousand times that we got married before I left home for Vietnam..."

HEMI 426:
e sad, ono sto meni treba je sledece

* Scientist - "Dance of the Vampires"
* Scientist - "Your Teeth in My Neck"
* Scientist - "The Corpse Rises"
* Scientist - "The Mummy's Shroud"
* Scientist - "Plague of Zombies"

Matori, iza sedam foldera i sedam podfoldera, u najudaljenijim klasterima mog hard diska se nalazi muzika koja datira jos od vremena kada sam disao i jeo GTA 3 (pio sam Koka Kolu). Stanica K-Jah je pustala iskljucivo Scientistove pesme... :wink:

Back