storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Guess again. 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Каква патетика.![]()
HEMI 426:hmmm, pravi beli blues muzicari ( kao i beli pravi soul muzicari ) su retki do 100 yaya, ima ih, ali su retki.... Sto se mene tice, zaboravili ste Johna Mayala ( bez njega Clapton bi bio sisica ( sto i jeste )), Alexisa Cornera ( od engleza ) a od amerikanaca, je izbor nesto bolji, Johnny Winter, SRV, Geroge Thorngood, Johny Lang i moji omiljeni Blues Traveler ( ko njih nije slusao a voli blues, treba da se pokrije usima )
HEMI 426:jeste, radili su zajedno ( skoro svi britanski bluzeri su saradjivali medjusobno ) ali Mayal je dosao prvi a po mom misljenju najbolji Mayalov album je "Blues form Laurel Canyon" sa kraja 60tih, kada Clapton nije bio u blizini. Sorry, respect za tebe ali ne volim Claptona...
jacques:Marilyn Manson - The last tour on Earth
HEMI 426:ok, vazno je da se razumemo, ja inace veoma postujem blues i to deltu i folk blues ali ipak mi je srce potpuno u soulu. neznam koliko si slusao soul ali su zivotne price soulera neverovatnije i tuznije i od jezera i bluzera!
jacques:@Doc
ako ti se ne svidja,ja te ne teram da ga slusas.....a ne moras bas svaciji muzicki ukus prokomentarisati...ugrizi se za jezik ponekad i cuti !
DOC HOLLIDAY:u redu. necu vise komentarisati niciji MUZICKI (NE)UKUS,
niti cu davati komentare o onome sto mi se NE SVIDJA
HEMI 426:eh, ja sam poceo da slusam soul kao veoma mlad, sticajem okolnosti.
moj cale jako voli ray charlesa i pustao mi je to kao klincu, vrlo brzo mi je uslo u usi i poceo sad da trazim jos i jos i jos... i jos mi nije dosta... :wink:
mnoooooooooogi 'patimo' iz skoro istih razlogaHEMI 426:eh, ja sam poceo da slusam soul kao veoma mlad, sticajem okolnosti.
moj cale jako voli ray charlesa i pustao mi je to kao klincu, vrlo brzo mi je uslo u usi i poceo sad da trazim jos i jos i jos... i jos mi nije dosta... :wink:
lillymoon:za eric-a se slazem sa hemi-jem,ima on svoje hitove,ali daleko je to od perioda YARDBIRDS i CREAM
ali o tome ne mogu da mislim sada,jer slusam
the cult
lillymoon:mnoooooooooogi 'patimo' iz skoro istih razloga![]()
nisi me shvatio izgleda,daleko je od toga da ih ne slusamDOC HOLLIDAY:dobro, ukusi su razliciti,
ja jos uvek slusam CREAM
lillymoon:nisi me shvatio izgleda,daleko je od toga da ih ne slusam