HEMI 426
Poznat
- Poruka
- 9.436
jednom su u Rolling Stoneu napisali za "Dusty in Memphis" sledece... "her dry tex-mex soul blow holes in stylized Motown sound".... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da jeHEMI 426:zezanje, moze mi se.... :wink:
HEMI 426:jednom su u Rolling Stoneu napisali za "Dusty in Memphis" sledece... "her dry tex-mex soul blow holes in stylized Motown sound".... :wink:
HEMI 426:to mnogo toga objasnjava... :wink:
bojan p:Kako to? Pa, ne mogu oni bez ...
The Animals - The House of the Rising Sun
Možda ih ja i ne slušam, ali ako ih ti slušaš kako si mogao sledeće da propustiš?BILLY HOLLIDAY:To vecina zna ali se za ove MANJE zna.......
pa da ih SLUSAS redovno uvideo bi da
postoje i JOS mnogo drugih DOBRIH NUMERA..............
naravno da su NAJpoznatiji sa tom numerom ali......
bojan p:Možda ih ja i ne slušam, ali ako ih ti slušaš kako si mogao sledeće da propustiš?
The Animals - Don't let me be Misunderstood

HEMI 426:da sam znao da se przis na VCD mogao si samnom danas do bg, bas sam isao u sava centar. ja te ostavim a ti sacekas jedno mesec i po da se pojave... inace, mogu da ti priznam da sam prijatno iznenadjen, izgleda da u toj tvojoj ogromnoj telesini ima, pored sala i mesa, i malo ljudskosti, duse i osecaja za lepu muziku.... :wink:![]()
jeeebt
nesons:ides u bg? pa ti si facajeeebt
![]()
VCD bi bilo kulturica otici i opustiti usi i salo![]()
![]()
( ima li zainteresiranih ? )

HEMI 426:ja se jako plasim tvog opustanja.....samo bi se zaculo jedno pprrrrrrrrrrrrrrrrr
![]()
![]()
![]()