lillymoon
Iskusan
- Poruka
- 6.607
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HEMI 426:Nakon što su raskinuli, Emina i Mustafa se nisu ni čuli ni videli. Ona nije želela, a on, tvrde upućeni, nije imao snage da ponovo vidi svoju najveću i, čini se, još uvek neprežaljenu ljubav. Ne želeći da se tek tako pomiri sa činjenicom da je Eminu zauvek izgubio nesuđeni srpski zet je pre nekoliko dana odlučio da napravi prvi korak. Naime, sestra proslavljenog košarkaša Mirsada Jahovića se prošle nedelje našla u čudu kada je pročitala srceparajuće pismo bivšeg dečka. Šta je sve Sandal napisao Emini, nismo uspeli da saznamo, ali uveliko se priča da je turski mega-star srpsku Penelope Kruz pozvao da na nekom romantičnom mestu zajedno dočekaju Novu godinu i da upravo to bude prvi korak ka njihovom pomirenju.
lillymoon:jel' ona neki rod 'onoj' jahovicki?

HEMI 426:ako se dovoljno dobro namunjim i uglancam 'stanga, emina ce postati neki rod mojoj sestri.... :wink:
"mama, ovo je moja nova devojka emina, malo je turkinja ali ce mo da je preobratimo..."

ako sine,dosta su oni nasih preobratili................HEMI 426:ako se dovoljno dobro namunjim i uglancam 'stanga, emina ce postati neki rod mojoj sestri.... :wink:
"mama, ovo je moja nova devojka emina, malo je turkinja ali ce mo da je preobratimo..."
DOKONI UM:Ma dobro nije njoj problem...
Kad dođe sledeći put na interviju kod Zorice zvaćemo te...![]()
Namunji STANGA pregazi usput Gnajvadola sa Stevinim felnama i nabacujemo ti je![]()

ma nesto ste mi vas dvoje sitnicavi u poslednje vremeDOKONI UM:Ne to je LEPA BRENA (JAHIĆ nije isto što i JAHOVIĆ) :-)

HEMI 426:unapred, hvala!
nego, zamisli scenu, kako emina docekuje goste kod mene na slavi, pa kako iznosi koljivo, pa kako pravi cesnicu za bozic, pa kako farba jaja za uskrs pa kako glasa za radikale.... sve se da nauciti!![]()
![]()
![]()

HEMI 426:molio bih te, cekacu je u back stageu sa velikim buketom cveča i palicom u dzepu ali joj se ne svide karanfili i ne bude htela da ide sa mnom...
sto se gazenja tice, necu da prljam hromirane felne o gnojavog, brate, lud je, pljuje beach boyse, bre!!! kapiram da bi nesons voleo da mu se "nacestita mile nove godine"...![]()

HEMI 426:ma popisam se ja na tvoje poznavanje rocka, na tvoj deo grada i tebe kao coveka, jeziv si, mator i prs'o kao soferka na busu...
ako ce jos neko da se prepickava sa tobom, ja necu da trosim slova
![]()
![]()
Wilson Pickett - She said yes
![]()