mp3 predlozi za danasnji dan

Eh bilo je to neke 1996/7 godine, bio sam mlad i lep, air max su bile u modi, krao se caletov auto za izlaske, gorivo je bilo 7 din/ litar,sloba je vladao sigurnom rukom, noci su bile duge i tople a devojke slatke.... i slusali su se Oasis - Don't look back in anger

oasis_mighty_kick_ass_band.jpg

@HEMI
A, pa ne sumnjam ja da ste znali da se provodite... ko ta vremena nije iskoristio, ko da nije ni ziveo.
Daleke '96/'97, kad sam ja imao 13-14 godina, cack'o nos u klupi, zvero kroz prozor i razmisljao o tome kako cu da se izvatam sa tamo neko iz sedmog-tri... Ti si verovatno privodio nesto u caletovom autu, negde na Limanskom keju iza nekog zbunja uz pesmu:

Oasis - Fuckin' in the Bushes :mrgreen:

Kad_LupimLupim:
@HEMI
A, pa ne sumnjam ja da ste znali da se provodite... ko ta vremena nije iskoristio, ko da nije ni ziveo.
Daleke '96/'97, kad sam ja imao 13-14 godina, cack'o nos u klupi, zvero kroz prozor i razmisljao o tome kako cu da se izvatam sa tamo neko iz sedmog-tri... Ti si verovatno privodio nesto u caletovom autu, negde na Limanskom keju iza nekog zbunja uz pesmu:

Oasis - Fuckin' in the Bushes :mrgreen:

heheheheheh, sve je tako samo sam u kolima pustao prodigy - firestarter ( to je tad bio mega hit ) pa kad je zaskocim onako horny do yaya, pun testosterona kao svaki pubertetlija, ***** da slomim!!! :lol: :lol: :lol: jednom sam experimentisao sa pozama pa su mi noge bile u nekom polu savijenom polozaju svo vreme ( sto je jako opterecivalo misice listova i butina ) i sad treba da krenemo kuci a ja imam takvu uplacinu da ne mogu da pritisnem kvacilo!?!? E onda znam da sam se dobro yebao!! :wink: :lol:

eh mladosti.......

Back