mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo dve pesme koje nigde nisam mogao natji:ni na jednom sajtu za downloadovanje, ni preko Kazaa-e...
Bob Marly-Out of Space
Montell Jordan-Unstoppable
Ko ih nadje, bitju mu vechno zahvalan!!!Molim vas pomozite mi.Sad tje mi 3maja rodj, pa mi treba za zhurku...Veliki poz od vasheg Arch-a!!!

Evo i ja da se prikljucim armiji.Zna li neko gde da skinem soundtrack fantasticne cetvorke tj. Anastasiu i pesmu "Everything burns". Kako bih sve to radio sa posla ne bih instalirao programe za pretragu vec cisto putem neta. Nigde nisam nasao da radi.
Hvala unapred

Ja sam pokusala da skinem winmx,ali taj program treba da se plati kreditnom,pa se pitam kako ste svi uspeli da ga skinete...................da li znate za neki dobar program za skidanje mp3 muzike i spotova koji i sa dial-up brzinom od maximalno 50 kbps moze da skida muziku u pristojnom vremenu???????????

dvoje:
Evo i ja da se prikljucim armiji.Zna li neko gde da skinem soundtrack fantasticne cetvorke tj. Anastasiu i pesmu "Everything burns". Kako bih sve to radio sa posla ne bih instalirao programe za pretragu vec cisto putem neta. Nigde nisam nasao da radi.
Hvala unapred
Ako hoces ja ti mogu dati spot. . . Okacicu ga negde pa ga skidaj. . .

^_^ ArChAnGeL ^_^:
Evo dve pesme koje nigde nisam mogao natji:ni na jednom sajtu za downloadovanje, ni preko Kazaa-e...
Bob Marly-Out of Space
Montell Jordan-Unstoppable
Ko ih nadje, bitju mu vechno zahvalan!!!Molim vas pomozite mi.Sad tje mi 3maja rodj, pa mi treba za zhurku...Veliki poz od vasheg Arch-a!!!

Arch, ja tu pesmu boba nemam, a nisam uspeo da je nadjem ni u jednom od albuma na netu... Mozda to nije njegova pesma ?

btw, srecan rodjendan, s malim zakashnjenjem...

dvoje:
Zna li neko gde da skinem soundtrack fantasticne cetvorke tj. Anastasiu i pesmu "Everything burns". Kako bih sve to radio sa posla ne bih instalirao programe za pretragu vec cisto putem neta. Nigde nisam nasao da radi.
Hvala unapred

Idi na ovu adresu pa klikni: MP DJ

Imaš tu još par pesama, a ako ti treba još nešto, traži, možda neko ima ili zna! ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back