mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
svetlanke:
cao svima! evo ja se sad prikljucila i imam jedno pitanje koje me muci vec duze vreme. naime, ko izvodi verziju djurdjevdana u nekom ska i rege stilu? ne mogu nigde da nadjem informaciju, pustaju je na b92 radiju cesto....ako neko zna neka mi napise, molim vas. i jos bolje ako je neko ima moze da mi je posalje na mail...hvala unapred :D
kompromis 69 daj mail na pp

usernamed:
dajem 1 mp3 CD za 1 DVD Verbatim
razlog lezi u mom prelasku na DVD medije
svi CD-i su u ispravnom stanju
ostalo ih je jos 69, koga zanima neka pogleda...

Sorry,drugar,dugo me nije bilo ovde...Kasnim li?Ima li jos sta od diskova?Ili su odavno dobili nozice,davno si to postavio.....

Da se pohvaaalim,pazljivo procitah ja sve 42 strane,zapisah i kopirah linkove,i super,bar necu postavljati debilna pitanja (posle 42 strane)tipa-A gde mogu da skidam stranu muziku,zasto ne mogu da se konektujem na Winmx...i sl.Hvala strpljivim i ljubaznim forumasima,Bleak-u,Mikolu?,obdarenoj Miri i ostalima....
Kod mene su radili mnogi programi,ali mi virusi bacise komp u krevet.Sad je prelezao,pa procunjah po stranicama da nadjem nesto novo.....Etooo...
P.S.Miro,daj malo odmori od tog dzogiranja,ha ha,zavrti mi se u glavi:D :D

znaci bilo koja pesma(po mogucstvu neki ceo album).aj vidi to nekako da okacis na onaj vas forum,posto na nekim svojim hubovima na dc++ nadjem od njega samo 2 pesme!i to kao neki rap hubovi.poz i hvala unapred!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back