mp3 download

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arnold_Layne:
e ima sve na mp3bre ali mi treba neki kredit da bih skidao što znači da moram da doniram za održavanje sajta...smorovi...
Doniras svoju muziku ili ako hoces pare, pa dobro sta nije to lose, ako hoces nesto da uzmes treba i da das, inace na startu bi trebalo da imas pravo da skines 10 fajlova bezz obzira da li si doao ili ne

. . .:
Doniras svoju muziku ili ako hoces pare, pa dobro sta nije to lose, ako hoces nesto da uzmes treba i da das, inace na startu bi trebalo da imas pravo da skines 10 fajlova bezz obzira da li si doao ili ne

Srecom albumi su u zip i rar formatu pa deset fajlova-deset albuma plus jedan upload_ovan album=deset novih za download.

PS. 24h pa brisanje sa kompa, jah kobajagi...

nego, jel mozda neko od vas ovde prisutnih zna gde mogu da nabavim muziku iz one serije sto se prikazuje sad na RTS-u "Jednostavan Zivot" ? Nju radi Ivan Radosavljevic Hyawatta, ali ne znam gde da ga nadjem.

Radi se u biti u modernim pesmama koje su obradjene.

Arnold_Layne:
hey. sad neki moj mali savet.
skini soulseek. meni je to 100 puta bolji program, ali to sam samo ja, možda sam navikao...

I ja koristim iskljucivo Soulseek ali, ali ipak ga ne bih preporucio ljudima (pogotovu onim mladjim) koji pisu na ovom podforumu a evo i zasto.

Na Soulseek_u se okupljaju (posto je to i chat i p2p program) uglavnom
ljubitelji alternativne muzike, ostali ponekad dodju ali se rijetko zadrze na njemu, tako da je moguce naci na njemu ove modernije i komercijalnije stvari ali ipak mnogo teze nego npr ma eMule ili na LimeWire. Drugi ljudi na Soulseeku od kojih skidate muziku se vrlo raspolozeni da banuju ako im se ne svidi izbor muzike koje dijelite tako da mladjem svetu preporucujem:

-eMule
-LimeWire (probajte naci preko nekog drugog p2p, PRO verziju)
-TurboTorent
tu nema toliko ogranicenja, internih fazona i komplikacija nego samo nadjete i skidate

a na Soulseek dodjite ako vam treba nesto ekstra.

PS. He he, nije da vas teram sa Soulseeka ali...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back