MOZGALICE...

CaLiMeRo:
E, sranje, sad tek videh SVA pravila igre.
Odustajem. :lol:
Ne znam reči od osam slova a i ne dopada mi se da se ovaj Psihotique beči na mene velikim boldovanim slovima...:arrow:
BEČI velikim slovima

AAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Znači odavno se ovako nisam nasmejao!!!
HAHAHA
Hvala, dan mi je 10% lepši nego što je bio...

CaLiMeRo:
Sinke baš voli Psihologa.
Možda je to njegov klon...:arrow:

Ne znam sta je s tobom ja volim njegove teme jer se mogu igrati. Ti umesto da resis postavljenu rec ti rusis niz odnosno kvaris kolonu.

Mislio sam da si jako pametna i dalje to mislim i vrlo me cudi kako ne mozes sklopiti rec od 8 slova.

sinnke:
A ti jako pismeni ko ti kaze da covek nije odrastao u Hrvatskoj.

Ustupiti cu se pise na starom Hrvatsko-Srpskom
Ustupicu se pise na starom Srpsko-Hrvatskom

Ne trazi drugom greske kad ih i sam imas.

Dragi Idiote, Vasa zaslepljenost pojavom dragog nam Psihologue-a je doprinela tome da nepazljivo procitate njegov post.DA JE REKAO " USTUPITI CU ", ne bih imao nikakvo pravo da se bunim, jer je taj izraz jos uvek odomacen i u nekim ruralnim podrucjima Srbije.ALI JE REKAO " USTUPI TJU" , to jest, "USTUPI CU", sto je nepravilno po svim mogucim kriterijumima, bez obzira na to gde je odrastao.A Vasoj cenjenoj Mudrosti bih porucio da pod hitno nauci da cita i da ne komentarise ono u sta se ne razume.8)

Jao, Sinke, u pravu si! Ovo mi je druga greška. ;) Šta mogu kad mi odvlačite pažnju! :lol:
Odgovor je - poštarka?
@KOWYNUXX, u pravu si, ali Forum vrvi od gramatičkih i pravopisnih grešaka, tako da jedna manje, jedna više... :) Bila je i neka tema, jednom, o pravopisu, šteta što je propala.

Prvo I - tteirnne ;)

Back