Možete li zamisliti život bez Foruma ?

Ranije sam ,kao pecaroš I matora boemčina se vise družio I s muškima I ženskima,a I žurke do jutra bar jednom nedeljno
pravio ili na takve s ovom mojom vecom odlazio...Važio za maltene gusara dunavskog...:per:
Forum je samo ušao u neke praznine,pauze duše šta li...
Znam da nema povratka na staro,ali svakako ću smisliti dalje sadržajniji ostatak puta...Ovaj virtuelni je surogat života-nešto
blizu života avetinja,duhova...Žurkata na akrepi!:hahaha::rotf:

Pa kome bismo rekli sve što nam je na pameti,
a naročito sad ( mislim poslednjih petnaestak godina ),
od kad više ništa ( mi forumaši ) ne potiskujemo ?

Da li bismo postali neurotični ?
Ili bi na barikade, pa kom opanci, kom obojci ??

Da li nas je moguće ućutkati ?

ja ni ovde ne pisem sve sto mi je na pameti...kakve bi to gluposti tek onda bile :lol:

Pa kome bismo rekli sve što nam je na pameti,
a naročito sad ( mislim poslednjih petnaestak godina ),
od kad više ništa ( mi forumaši ) ne potiskujemo ?

Da li bismo postali neurotični ?
Ili bi na barikade, pa kom opanci, kom obojci ??

Da li nas je moguće ućutkati ?
Ja sam citao da se na ruske zabave znalo skupit preko 150 ljudi, kad je nekome rodjendan... Ako to nije bolje 100 puta nego ovo forumasenje onda ja ne znam... Tu znaci to dodje nesto dje imas kao na forum mogucnost da kazes sve, ali imas + sto mozes da kazes glasom kojim ti oces, izrazom lica koji oces, mozes da se izrazajno namrstis kad te nervira necija prica, sto je efektnije nego da pricas "nervira me tvoja prica" jer mrstenje je stvarno dokaz posto se vidi kad se neko mrsti iskreno a kad vjestacki, isto i za smijeh, itd.

Ja sam citao da se na ruske zabave znalo skupit preko 150 ljudi, kad je nekome rodjendan... Ako to nije bolje 100 puta nego ovo forumasenje onda ja ne znam... Tu znaci to dodje nesto dje imas kao na forum mogucnost da kazes sve, ali imas + sto mozes da kazes glasom kojim ti oces, izrazom lica koji oces, mozes da se izrazajno namrstis kad te nervira necija prica, sto je efektnije nego da pricas "nervira me tvoja prica" jer mrstenje je stvarno dokaz posto se vidi kad se neko mrsti iskreno a kad vjestacki, isto i za smijeh, itd.
Skupi se nas pet-šest najviše I nema foliranja...Foliranje nije ni moguće jer odmah sledi "Daaaj ne sjeriiii..." Jer niko od nas nije siso tatu...Na žurajama isto,ali
nam se nešto proredile...Rasuli smo se nekako yebemumater...:(

Back