Možete li zamisliti život bez Foruma ?

Mogu bez foruma, ali volim svaki dan bar nešto da napišem (da pogledam slike prijateljica) i prokomentarišem (pošto to retko činim preko fejsbooka).

Inače, dešavalo se i dešava se da otputujem ovde, onde pa da me ne bude i po nekoliko dana na forumu.

Nekako najveća motivacija za skoro svakodnevni boravak na forumu su mi te moje virtuelne prijateljice i prijatelji.

Pa kome bismo rekli sve što nam je na pameti,
a naročito sad ( mislim poslednjih petnaestak godina ),
od kad više ništa ( mi forumaši ) ne potiskujemo ?

Da li bismo postali neurotični ?
Ili bi na barikade, pa kom opanci, kom obojci ??

Da li nas je moguće ućutkati ?

Рећи ћу ти сутра, исувише сам кратко овде да бих сада знала одговор на твоје питање.

Nekako najveća motivacija za skoro svakodnevni boravak na forumu su mi te moje virtuelne prijateljice i prijatelji.

Meni nije to,
nije ni činjenica da moja razmišljanja ostaju negde upisana ...

Čini mi se da mi je najvažnije to što iznosim stav,
što provociram na razmišljanje
ili dajem neke svoje upakovane odgovore ( prilično hermetične ),

i čini mi se da volim da vidim što više novih ljudi,
a poznate samo pomalo,
i da mi se dive ...

Pa kome bismo rekli sve što nam je na pameti,
a naročito sad ( mislim poslednjih petnaestak godina ),
od kad više ništa ( mi forumaši ) ne potiskujemo ?

Da li bismo postali neurotični ?
Ili bi na barikade, pa kom opanci, kom obojci ??

Da li nas je moguće ućutkati ?
ma bio bi to divan zivot ispunjen realnim emocijama..i stvarnim ljudima..
evo jedi arazlika izmedju foruma i rl je sto ne bi u rl zezala starije ljude kojene poznajem a forum pruza neku opustenu anonimnu situaciju gde smo svi braca i mozemo da se volemo i maltretiramo do kile volje cu ti kazem da si ko majmun jesi:lol:

Будем по пар месеци без Форума, апсолутно ми је чак и боље, мада се често сетим појединих Форумаша/ица, па ми буде тешко, нажао... :)

Ипак смо ми неки блиски свет, који се не остварује у реали, ни на једном пољу. Некако, узвишенији... :)

Узмимо у обзир, да колико овде познајемо једни друге, иако се никад нисмо видели, ни део тога нико нас не познаје у реали, па чак и себе не би толико познавали да није Форума, интернета... :)

Poslednja izmena:
Mi koji smo bili kao deca rasli bez kompa svakako da mogu, ali ovoj novoj generaciji sigurno ne!

Тачно, а и доказано. Нажалост, доказано злоупотребом власти...

Када некоме младом "узмеш играчку", која је постала део њега/ње, долази до јако тешких психолошких последица, најчешће физичких последица, болести, па и оно најгоре...

Једна од таквих државних секти која злоупотребљава ово, као и остало је - ЕПС.

По списку комунистичке секте врше сатанизацију породица.

Poslednja izmena:
po većini odgovora ispada da smo ovde ono što nikada nećemo smeti ili hteti da budemo u rl...

- - - - - - - - - -

Čini mi se da mi je najvažnije to što iznosim stav,
što provociram na razmišljanje
ili dajem neke svoje upakovane odgovore ( prilično hermetične ),

i čini mi se da volim da vidim što više novih ljudi,
a poznate samo pomalo,
i da mi se dive ...

prvo pokušaj sebe da isprovociraš na razmišljanje, pa tek onda kreni na drugoga.
ja ti se divim od onomad na gey temi zbog uličnog rečnika usled nedostatka argumenata za raspravu.

trebalo bi uvesti neki psihotest prilikom registracije.

Back