Možete li priznati sebi da...

ovo insistiranje da su zene u nekom bracnom stazu neinteresantne karakondzule, debele sa venama
pocinje da bude degute..a tek insistiranje na sumnji, na krivici..na nesigurnosti..mislim, strasno!
Sta su muskarci tako visa bica da resavaju svoje potrebe kresom sa mladjima ili nekim drugim zenama
po haustorima, wc-ima..kancelarijama..parkovima, hostelima i sl..pa ima prodavacica ljubavi( i muskih i zenskih, pobogu ceo svet je promiskuitetan
o kakvom se nepostovanju i omalovazavanju odnosa m-z ovde radi? o potenciranju na zeninu patnju i muskarca jednog-nezamenljivog) na svakom koraku i nivou(ali to kosta..ili nesto parica ili zaraznu bolest)

isto to vazi i za zene..ko hoce taj i nadje i uradi to sto zeli, samo je pitanje koliko je plitak da time mase po javnosti

sta sad? zene treba da se ubiju i da glumataju ucveljenost ili da presvisnu jer jedan qr se ne dize bez dopinga bilo koje vrste
da li se doticnoj zeni "dize" na neinteresantnog i odrtavelog partnera??? da li je to neko postavio pitanje?
koliko je muskaraca latentnih gejeva, sta latentnih! svi padaju na ispitu kada ih dohvati maher iz te price ( ovo najozbiljnije garantujem)

izvinite na agresiji, ali muka mi je od preslisavanja zena i njihovih mana (podmetanja kukavicjeg jajeta-suparnica))

ovo insistiranje da su zene u nekom bracnom stazu neinteresantne karakondzule, debele sa venama
pocinje da bude degute..a tek insistiranje na sumnji, na krivici..na nesigurnosti..mislim, strasno!
Sta su muskarci tako visa bica da resavaju svoje potrebe kresom sa mladjima ili nekim drugim zenama
po haustorima, wc-ima..kancelarijama..parkovima, hostelima i sl..pa ima prodavacica ljubavi( i muskih i zenskih, pobogu ceo svet je promiskuitetan
o kakvom se nepostovanju i omalovazavanju odnosa m-z ovde radi? o potenciranju na zeninu patnju i muskarca jednog-nezamenljivog) na svakom koraku i nivou(ali to kosta..ili nesto parica ili zaraznu bolest)

isto to vazi i za zene..ko hoce taj i nadje i uradi to sto zeli, samo je pitanje koliko je plitak da time mase po javnosti

sta sad? zene treba da se ubiju i da glumataju ucveljenost ili da presvisnu jer jedan qr se ne dize bez dopinga bilo koje vrste
da li se doticnoj zeni "dize" na neinteresantnog i odrtavelog partnera??? da li je to neko postavio pitanje?
koliko je muskaraca latentnih gejeva, sta latentnih! svi padaju na ispitu kada ih dohvati maher iz te price ( ovo najozbiljnije garantujem)

izvinite na agresiji, ali muka mi je od preslisavanja zena i njihovih mana (podmetanja kukavicjeg jajeta-suparnica))

pa niko nikad nije sporio da i ženi može da se poželi drugi
misim ako sam lepo skonto tvoju priču

- - - - - - - - - -

jedino što vama ništa nemora se ne diže

• Podržavam
Reactions: Tol

Hajde lijepo ispricaj kakva zivotna drama te dovela do ovakvog zakljucka, uhvatila si decka na gomili or what?

Hajde lijepo ispricaj kakva zivotna drama te dovela do ovakvog zakljucka, uhvatila si decka na gomili or what?

or what
radila sam na mestu gde je bilo svega i svačega..a gejeva onoliko
jesu dobre drugarice ali su stršljenovi koji se ničega ne libe i kojima ništa nije sveto da bi do cilja došli...znači, slobodni..oženjeni muškarci..mladi stari-...nema razlike
najveće su prostitutke i najveći iskorišćivači i naplatioci svega
ne dao bog da te neko zapazi i počne da peca-završio si na roštilju-kad tad čak i pre no se ofrkestiš ;)

or what
radila sam na mestu gde je bilo svega i svačega..a gejeva onoliko
jesu dobre drugarice ali su stršljenovi koji se ničega ne libe i kojima ništa nije sveto da bi do cilja došli...znači, slobodni..oženjeni muškarci..mladi stari-...nema razlike
najveće su prostitutke i najveći iskorišćivači i naplatioci svega
ne dao bog da te neko zapazi i počne da peca-završio si na roštilju-kad tad čak i pre no se ofrkestiš ;)

Znaci ako te osacuje ***** il si njegov ili crne zemlje.

sinak ako zavoli drugu sta ja tu mogu ...neka mu je, prijanto dovidjenja
mislim dal je bolja il gora to je cisto ono stvar moje sujete, al je debilno oko toga sebe opterecivati, NJEMU je ona bolja nego ja, i tu dalje rasprave i lupanja glavom o zid nema
prihvati idi u svoj cosak i pati za njim nemoj zbog nje
isto kao sto ne bih volela da mene smara pitanjima "sto ti je on bolji" (hipoteticki da se desi) tako ne bih ni ja smarala njega tim pitanjem...zato sto jeste dovidjenja
meni je bitno samo da se bude iskren, jesi naso bolju ok kazi i dovidjenja srecno vam bilo, ono varanje sa strane to mi je ogavstina najgora...al dobro to je druga tema :lol:

Zdravo razmisljanje.

...je ljubavnica vašeg muža bolja od Vas, ili pak, neka žena za koju sumnjate da mu je ljubavnica ?

Svako od nas je jedinstveni miks prirode tako da relacija bolja/gore nista ne kazuje...za njega je neka druga bolja a mozda si ti za onog druga koji godinama pokusava da ti izjavi ljubav najbolja...princip, ode jedan dodju dvojica se u praksi obicno pokaze kao tacan...valjda neka pravila privlacnosti koja vaze sve dok je covek pristojne pojave i ponasanja.

Gde je tanko tu se kida. :D

Mila, šta tebe briga sa kim je on bio? Mogao je i sa najgorom, mogao je i sa gejovanom, mogao je i sa životinjom. Ako je tvoj on je tvoj. **** ti se za moral. Obično ako ovako glasno razmišljaš neka će ti reći: Ćuti, čuće te neko, a ti joj odbrusi baš kao on: "Ma zabole me!"

Back