Mozes, a u stvari ne mozes

Pa bas vole da ih nafila buzdovan sa mocnom kitom.

o ukusima ne vredi raspravljati

samo bi bilo lepo da ti kao veliki bacje koji uzgred pise o svojim podvizima na forumu a moj mi nosic kaze da si live mali mis

bilo bi lepo da ne stavljas sve zene u isti kos
ipak nije dovoljno biti dobar bacje .treba biti i Džentlmen da bi bio stvarno veliki

ako me neka forumasica koja te pozna demantuje budem se izvinila

Zasto sve zene kad ih u toku torbanja pitas jel mozes svrsiti u nju, u tom momentu daju i onda kad je sve gotovo, onda se love za glavu i nervozno hodaju po stanu i misle kako nabaviti tabletu za dan kasnije?

U cemu je fora, sto odma ne kaze ne moze i ae zdravo.

zato sto si ti magican i kad se pomeris 5 m dalje od nje ona shvati kakav je greh pocinila:lol:

- - - - - - - - - -

strah od silne kite. :lol:

metar sa dva:lol:

o ukusima ne vredi raspravljati

samo bi bilo lepo da ti kao veliki bacje koji uzgred pise o svojim podvizima na forumu a moj mi nosic kaze da si live mali mis

bilo bi lepo da ne stavljas sve zene u isti kos
ipak nije dovoljno biti dobar bacje .treba biti i Džentlmen da bi bio stvarno veliki

ako me neka forumasica koja te pozna demantuje budem se izvinila

Boga ti, od kud si ti? Mora da te moja kita proganja kroz zivot.

Znas kad bi neko ko pise ekavicu napisao "budem se izvinila", nikad pa ni tada.

- - - - - - - - - -

zato sto si ti magican i kad se pomeris 5 m dalje od nje ona shvati kakav je greh pocinila:lol:

- - - - - - - - - -

metar sa dva:lol:

A to da sam magican, to je bez daljnjeg. Nevadjenje pred svrsenje je ozbiljna situacija, tako da koliko god sam magican kao sto jesam, mislim da ipak treba biti zena ozbiljna u takvim situacijama.

posto analiziras moje pisanje

reci cu ti da me ima u skoro svim exyu republikama
moji koreni su u skoro svim ex yu republikama kao i gruntovi
pisem i govorim ijekavicu i ekavicu

mogu da govorim ekavicu a pisem ijekavicu i obrnuto

ustvari mogu sve .

ne mozes ni da zamislis sta sve mogu

druze iz tvojih silnih prica smo konstatovali da nemas ozbiljnu vezu,njihovo ponasanje necu da kom ali mi nije jano kako ti mozes sa nekom tralala vezom da se keksas bez zastite....zajebi bebu nego sto ces bolest neku da zakacis...
ajmo pitanje kako ne razmisljas o tome?

druze iz tvojih silnih prica smo konstatovali da nemas ozbiljnu vezu,njihovo ponasanje necu da kom ali mi nije jano kako ti mozes sa nekom tralala vezom da se keksas bez zastite....zajebi bebu nego sto ces bolest neku da zakacis...
ajmo pitanje kako ne razmisljas o tome?

A sta kao od "ozbiljne veze" ne mozes dobiti bestinu? Mozes jos i pre, jer pocnes verovati i uklonis kondom, a gospoja se jakari okolo. I da zato ne volim kondom, jer ocu da kita maksimalno uziva u pici.

- - - - - - - - - -

posto analiziras moje pisanje

reci cu ti da me ima u skoro svim exyu republikama
moji koreni su u skoro svim ex yu republikama kao i gruntovi
pisem i govorim ijekavicu i ekavicu

mogu da govorim ekavicu a pisem ijekavicu i obrnuto

ustvari mogu sve .

ne mozes ni da zamislis sta sve mogu

Ma totalno si mi u analizi, evo i laboratoriju sam nabavio.

Ma sećate li se filma 8mm sa Nikolas Kejdžom i onim čuvenim likom koji se u filmu zove mašina i nosi masku dok secka žene uživo pred kamerama.
Ko je gledao film shvatiće paralelu!

Ko nije
mašina
je karika u lancu snimanja snaf filmova i ubija žene pred kamerama obučen u kožu sa maskom preko lica. deluje strašno i moćno naročito pred žrtvom koja je puna opijata.
u stvarnosti,
mašina živi sa mamom, ide redovno u crkvu po službenoj dužnosti, nizak je, ćelav i ima jaku minus dioptriju.

- - - - - - - - - -

i plače kao pi.kica kad ga Nikolas napuni pesnicama :lol:

Ma sećate li se filma 8mm sa Nikolas Kejdžom i onim čuvenim likom koji se u filmu zove mašina i nosi masku dok secka žene uživo pred kamerama.
Ko je gledao film shvatiće paralelu!

Ko nije
mašina
je karika u lancu snimanja snaf filmova i ubija žene pred kamerama obučen u kožu sa maskom preko lica. deluje strašno i moćno naročito pred žrtvom koja je puna opijata.
u stvarnosti,
mašina živi sa mamom, ide redovno u crkvu po službenoj dužnosti, nizak je, ćelav i ima jaku minus dioptriju.

- - - - - - - - - -

i plače kao pi.kica kad ga Nikolas napuni pesnicama :lol:

a zene cesto ne mogu odoleti celavcu zato sto je pun para, pa im posle ceo muski rod kriv sto dobiju po glavama.

Back