Mozes, a u stvari ne mozes

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Zasto sve zene kad ih u toku torbanja pitas jel mozes svrsiti u nju, u tom momentu daju i onda kad je sve gotovo, onda se love za glavu i nervozno hodaju po stanu i misle kako nabaviti tabletu za dan kasnije?

U cemu je fora, sto odma ne kaze ne moze i ae zdravo.

Zasto sve zene kad ih u toku torbanja pitas jel mozes svrsiti u nju, u tom momentu daju i onda kad je sve gotovo, onda se love za glavu i nervozno hodaju po stanu i misle kako nabaviti tabletu za dan kasnije?

U cemu je fora, sto odma ne kaze ne moze i ae zdravo.

kako bre sinnke, to bi znacilo da se ne poznajete, zar ne koristris sa nepoznatima kondom?

e jbg ..:rotf:
Jeremija je u pravu..:mrgreen:

mozda je u pravu al ja sam to samo kod klinca i kod nasih cuo, da ne misle bas pre toga, vec kad je kasno

i meni se jednom desilo sa nasom, koju sam poznavao pa joj verovao, pre 25 g. samo sam predpostavio da ne uzima pilule, sad dal je ona brojala dane ne znam
al je rekla da moze, srecom pa sam ja to ipak izvadio...tako kroz pricu kaze ona meni mogo si unutra nisu plodni dani, molim reko, od kad si ginekolog?

mozda je u pravu al ja sam to samo kod klinca i kod nasih cuo, da ne misle bas pre toga, vec kad je kasno

i meni se jednom desilo sa nasom, koju sam poznavao pa joj verovao, pre 25 g. samo sam predpostavio da ne uzima pilule, sad dal je ona brojala dane ne znam
al je rekla da moze, srecom pa sam ja to ipak izvadio...tako kroz pricu kaze ona meni mogo si unutra nisu plodni dani, molim reko, od kad si ginekolog?
Ma nisam,samo se zezam..:lol:
Ono sto znam je da bez obzira dali zeli unutra ja ga vadim brat..nek zahebe te radnje..
Posle se hvatamo za glavu,,ono najgore sto cekas onaj ebeni prvi ili deseti..dali ce je dobiti.
Ili te nazove i kaze da je proslo nekoliko dana,i da stvarno nezna sta se desava...Zasto bi ako moze i bez toga.

sta to?

Odmah se zaljube u tebe i žele tvoju bebu ali kad shvte da si nikakav u krevetu predomisle. Se. Nije te sram da lažes na forumu cccc

Ti si neka koja je poklekla pod mojom kitom, cim tako procas.

- - - - - - - - - -

Pa đe si ti sve ove godine..:lol:
Bez tebe i tvojih velikih jaja, forum je prazan i pust...:zaljubljena:

Ma nista nije pusto, ja sam uvek tu sa jajima.

Back