Može pomoć

BojanaDj

Početnik
Poruka
1
Pre oko pola godine pojavila mi se bol u predelu levog rebra i ispod istog. Imala sam osećaj kao da mi se nešto uvrnulo i zanemarivala sam. Otišla sam skoro na UZ, imam samo neku akcesornu slezinu i dr kažu ništa strašno.Temp. je išla oko 37.3 što je donekle normalna. Nekako sam se svikla na to, ali mi se pojavilo pre 2ipo nedelje otežano disanje, koje traje non-stop, samo na momente kao da ostanem načisto bez daha. Imam tada osećaj kao da srce hoće da mi izađe na nos, ali puls bude do 90, ništa preko. Pritisak mi je ponekad nizak, 90 sa 60. Pre tri dana mi se pojavio neka suva slajma. Imam užasne grčeve u prstima na rukama (najviše kažiprst), kao da krv jednostavno stane, i u tabanima. Aj, dobro to je možda od hladnoće. Nisam imala nikakav sters da mi je mogao da izazove gušenje na psihičkoj bazi, tako da to otpisujem. E, sad treba mi savet. Imaju li moji prethodni simptomi sa bolom veze sa ovim sada? Šta bi moglo da izazove toliki pritisak i otežan dah? I da skoro sam primetia da taj osećaj ''zatezanja'', ''uvrtanja'' mi se pojavio na desnoj strani. Bila bi vam zahvalna na pomoći. Ne pijem alkohol, ne pušim i imam 19 godina.

Back