- Poruka
- 5.540
E ovako....
Interesuje me koje su vezbe najbolje za razvijanje misica (svih - posto sam video i jednoj temi da ne treba razvijati samo jednu vrstu)
Imam tegove (bucice) koje se podesavaju na minimum 7.5 Kg max 22.5
Nisam nezadovoljan sobom, ali znam da mogu jos mnogo toga...
Stvar je sto nema ko da me posavetuje o vezbama sa tegovima (navedenim iznad) i uopsteno o vezbama be njih...
Teretana ne dolazi u obzir....
Imam problem sa zgibovima (ne zbog snage, nego sam imao nezgodan prelom ruke, i ruka pocne jako da boli)
Ostale vezbe nisu problem.
Inace visok sam 173 i 62-3 Kg (merio sam se pre 2 meseca, sada sam mozda i malo tezi)
Ukoliko vam moje pitane nije dovoljno jasno, pojasnicu...
Pitam ovde zato sto sam primetio da ima mnogo iskunih ljudi i nadam se da bi neko mogao pomoci
Hvala unapred..
EDIT:
Isto me interesuje nacin ishrane, zelim da povecam kilazu.
Interesuje me koje su vezbe najbolje za razvijanje misica (svih - posto sam video i jednoj temi da ne treba razvijati samo jednu vrstu)
Imam tegove (bucice) koje se podesavaju na minimum 7.5 Kg max 22.5

Nisam nezadovoljan sobom, ali znam da mogu jos mnogo toga...
Stvar je sto nema ko da me posavetuje o vezbama sa tegovima (navedenim iznad) i uopsteno o vezbama be njih...
Teretana ne dolazi u obzir....
Imam problem sa zgibovima (ne zbog snage, nego sam imao nezgodan prelom ruke, i ruka pocne jako da boli)
Ostale vezbe nisu problem.
Inace visok sam 173 i 62-3 Kg (merio sam se pre 2 meseca, sada sam mozda i malo tezi)
Ukoliko vam moje pitane nije dovoljno jasno, pojasnicu...
Pitam ovde zato sto sam primetio da ima mnogo iskunih ljudi i nadam se da bi neko mogao pomoci

Hvala unapred..
EDIT:
Isto me interesuje nacin ishrane, zelim da povecam kilazu.
Poslednja izmena: