skeriv...izvini sto se mesam...
Primetio sam na nekoliko tema da mnogo patis za deckom (covece postalo je i meni zao) i tako sve je bilo odjednom, iz cista mira itd. Isto kao i kod devojaka nije to nikad iz cista mira, kao kad ti mesec dana ranije znas da vise to nije to, pa se onda premisljas pa cekas trenutak pa mora nekad i da se prekine...naravno da raskida odjednom, ne moze da ti kaze "ajde sad malo manje da se volimo, pa cemo polako".
Moje misljenje:
PLAN A direktan napad:On nije raskinuo za dž...i svaki pritisak sad mozda bi mu samo bio mucenje i smaranje pa bi mozda cak probao i da ispadne skot prema tebi samo da ga lakse prebolis...nema tu dogovorne ljubavi, nije to to, nema varnice...cak i da izdejstvujes tako nesto, to bi ti bilo podgrejano jelo za ciji los ukus treba jos i da si zahvalna jer on je taj koji se "smilovao" a ti si ta koja treba da mu se dokaze da bi joj bio "produzen ugovor"...izvini ako se ruzno izrazavam, ne znam kako da ti objasnim drugacije...
PLAN B premazano: A sa druge strane, ako ga pustis i ne diras, on mora posle tako duge veze i sam da prodje kroz faze "da li sam dobro postupio?" i "bilo mi je extra sa njom, da li sam se zeznuo"...ako je solo mislice o tome cim mu malo zafali neznosti, poruka, svega...a ako je sa drugom, opet ce misliti o tome cim ona ne bude u necemu dobra kao ti, ili bar onakva kako je on navikao da je njemu dobro..i jos kad te sretne negde, skockaniju nego sto bi trebalo, kako blistas i ides u zezanje, srecna si, i apsolutno sexy (+divno mirises)....e nece da mu bude svejedno...e ima da mu bude krivo bar malo...pa ako predlozi neko vidjanje onda pecas ti njega, ali polako...moze da te vidi ali nema odmah pipanja..nismo vise u vezi srce

....ili jos bolje ladan tuš, skloniš njegovu ruku od sebe, a toplim glasom i pretoplim osmehom mu kazes "kuda?".....e onda je dobio i šamar i poljubac odjednom, onda si mu sj.... softver...neka te juri..
moja logika je sledeća:
EFEKAT PLANA A: tužnu i (samim tim) ružnu devojku (salim se malo, nasmej se

), koja očajno želi neku dogovornu vezu...neće niko, posebno ne onaj koji je upravo ostavio zbog NEČEG, ne zbog ničeg...to što tebi ne kaže razlog je da tebe ne povredi...pa cak i ako te hoce dobices koliko i trazis...razbijeni prozor lepljen izolir trakom, koji ce pri prvoj sledecoj pukotini da iznervira vlasnika kuce, da to polupa i kupi si normalan prozor.
EFEKAT PLANA B: nasmejanu, srecnu, i jos sexy devojku zeli svako...a posebno onaj koji zna da može da ima to čudo za kojim se okreću i zvižde...jer ga je već imao...a oni zvižde li zvižde, dižu ti cenu....pa se onda seti i svega drugog lepog...ufff...."ma vraticu je".....ali...ni scaryv mu vise nije tako laka...mora da se potrudi da bi je i dodirnuo...mora da ceka cetvrtak da bi je video, jer ona nema vremena ranije...i tako onda on mora da se iscima i moljaka i ici ce na novu godinu bez tebe, nece smuvati nista a videce 500 vrh riba...a mislice kako li ti izgledas i s kim li si...gledaj ti rts za novaka ako hoces, ali za njega si u herceg novom, i ako, samo ako ti prvi cestita, onda i ti njemu nesto kul, umereno i kratko (jer ne moyes da kucas od ludog provoda

) posalji sa nekog 069 067 broja...imas nekog dole majku mu:-) pa ako kasnije pozove taj broj a javi mu se musko, taman ce ti upoznati i "decka"
NISTA ME NE UZMI ZA OZBILJNO, POSLUSAJ SEBE, DRUGE, PA TEK ONDA MOZDA OVO RAZMOTRI JER NE BIH DA SE MESAM I KVARIM...ali ako sam bio od pomoci drago mi je....bar da se oraspolozis