PlaninskiKauboj
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Šta vi mislite? Da li je to moguće i ako jeste KAKO?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Streponom?Šta vi mislite? Da li je to moguće i ako jeste KAKO?
Ne moze, moze se samo praviti da je silovan...Šta vi mislite? Da li je to moguće i ako jeste KAKO?
Streponom?Ne moze, moze se samo praviti da je silovan...
StrAponom!Streponom?
Nisam bre tebi odgovorila nego autoruStreponom?
ne moze.koji muskarac ce da odbije seks sa privlacnom zenom ako ga ona uhvati za penis,veze za krevet,radijator...?jedino ako je veran pa nece.Može.
Ne moramo da mislimo, definisano je zakonom.
+ sram te bilo za ovakvo pitanje.
Može lok.
Ne lupetajne moze.koji muskarac ce da odbije seks sa privlacnom zenom ako ga ona uhvati za penis,veze za krevet,radijator...?jedino ako je veran pa nece.
o ljudi
Onda silovanja nebi ni biloNe može. Kako ćeš me silovati ako mi se ne digne?
Pa, to ti govorim. Ako mi se diže to znači da sam napaljen. Kako da te neko siluje u tom stanju, ne razumem.Onda silovanja nebi ni bilo![]()
Mozda je i to namerno, iz ko zna kog razlogaNe može. Kako ćeš me silovati ako mi se ne digne?
taj zakon ne vazi.mogu da ga okace macki o rep.nasilje nad muskarcemNe lupetaj
Nemate pojma šta pričate, relativizujete seksualno nasilje nad muškarcima, ili još gore - gledate ga kao neku sprdnju
Ali rekoh, nije važno šta vi mislite, zakon je jasan
Bože sačuvaj.Mozda je i to namerno, iz ko zna kog razloga![]()
Svezu i cekaju da priroda odradi svoje...Pa, to ti govorim. Ako mi se diže to znači da sam napaljen. Kako da te neko siluje u tom stanju, ne razumem.
Ili mi termin “silovanje” nije dobro poznat.
Bože sačuvaj.
Gospođo, bojim se da ne razumete kako muški polni organ funkcioniše.
Ne moze, moze se samo praviti da je silovan...
Ne moze, moze se samo praviti da je silovan...
Nemoguće. Mene i 99.99% muškaraca debela žena ili derper mogu da drže svezanog u podrumu pet dana, nikad ne bi seli na ringišpil.Svezu i cekaju da priroda odradi svoje...
Imaš i dupe.Nemoguće. Mene i 99.99% muškaraca debela žena ili derper mogu da drže svezanog u podrumu pet dana, nikad ne bi seli na ringišpil.
Ti si prvi poceoNemoguće. Mene i 99.99% muškaraca debela žena ili derper mogu da drže svezanog u podrumu pet dana, nikad ne bi seli na ringišpil.