Može li vaš racio da pobedi želju, trenutak strasti

Ne mislim da je samopouzdanje greh,mana,naprotiv,razlog sexa bez orgazma je možda baš zbog nedostatka samopouzdanja.
Racio odlučuje onako koliko je u čoveku jak i izražen osećaj grešnosti,čistote,morala i kod svakog čoveka je različit.
Nekome je greh da vodi ljubav sa komšinkom a nekome nije ni sa bratovom ženom greh.Zato sam i u temi pitao,kako se vi borite sa tim a laž je da niste bili u iskušenju ovog tipa.

Koliko puta sam bio u situaciji da se lomim,hoću li prići ženi,hoću li joj ponuditi nezaboravnu noć a racio me opominjao,nije ti to pametno iz kojekakvih razloga.
Uglavnom sam poslušao onu stranu udaljenu od mozga,poslušao sam muški instinkt,ponela me strast.
Imate li vi šta reći na ovu temu.🤔
Karakter ti je nula! :hehe:
Ko da te briga.

Ne mislim da je samopouzdanje greh,mana,naprotiv,razlog sexa bez orgazma je možda baš zbog nedostatka samopouzdanja.
Racio odlučuje onako koliko je u čoveku jak i izražen osećaj grešnosti,čistote,morala i kod svakog čoveka je različit.
Nekome je greh da vodi ljubav sa komšinkom a nekome nije ni sa bratovom ženom greh.Zato sam i u temi pitao,kako se vi borite sa tim a laž je da niste bili u iskušenju ovog tipa.
Pa izvini, ali muski i zenski orgazam ne mogu da se mere istim arsinima.
Ne kazem da je samopouzdanje u sopstveni orgazam dobro ili lose, ali da je samopouzdanje spram tudjeg orgazma (priredim joj nezaboravnu noc) bas jaka izjava. Ali, kao sto rekoh, moguce da si u pravu.

Ne mislim da je preljuba stvar greha (iako jeste ako smo hriscani) ali je prosto svacija licna odluka da li ce biti monogaman ili ne.

Pa izvini, ali muski i zenski orgazam ne mogu da se mere istim arsinima.
Ne kazem da je samopouzdanje u sopstveni orgazam dobro ili lose, ali da je samopouzdanje spram tudjeg orgazma (priredim joj nezaboravnu noc) bas jaka izjava. Ali, kao sto rekoh, moguce da si u pravu.

Ne mislim da je preljuba stvar greha (iako jeste ako smo hriscani) ali je prosto svacija licna odluka da li ce biti monogaman ili ne.
Da,priredim joj nezaboravmu noć,sutradan dobijem od nje potvrdu svega u osmehu,zagrljaju,nekom lepom iznenadjenju a sve to i izgovori.
Možda me loži.😂
Nigde nisam u temi pominjao preljubu,pričam o raciju i strasti,o unutrašnjoj borbi da li da predjemo granicu ili ne i koja je to granica,otkuda tu,jesmo li je stekli sami ili nam je nametnuta.
Zaboravih to oko nemerljivosti orgazama,nisu ni svi ženski isti tako da to nije nešto opipljivo ili dokazivo,čiji je orgazam jači,slabiji,ugodniji

Da,priredim joj nezaboravmu noć,sutradan dobijem od nje potvrdu svega u osmehu,zagrljaju,nekom lepom iznenadjenju a sve to i izgovori.
Možda me loži.😂
Nigde nisam u temi pominjao preljubu,pričam o raciju i strasti,o unutrašnjoj borbi da li da predjemo granicu ili ne i koja je to granica,otkuda tu,jesmo li je stekli sami ili nam je nametnuta.
Zaboravih to oko nemerljivosti orgazama,nisu ni svi ženski isti tako da to nije nešto opipljivo ili dokazivo,čiji je orgazam jači,slabiji,ugodniji
Kako nisi?
Spominjalo si zabranjeno voce, greh... Dakle niste oboje solo u najmanju ruku.

Možda me loži.😂
Pa ne, to je zaista super ako vodis racuna i da zena svrsi.
Da, razliciti su orgazmi i na individualnom planu, ali prosto zenski i muski orgazam razlicito funkcionisu i muskarcima penetrativni seks po pravilu donosi orgazam a zenama ne.

Aham, dakle nije kocnica samo preljuba nego kocnica kao takva? Pa sad, to vec mozda ima veze sa samopouzdanjem (ta kocnica) ili nekim predrasudama (rasnim npr), ili nekim moralnim normama (pomenuo si rodjake, prijatelje itd).

Ako posmatramo biologiju, kocnice bi postojale tamo gde postoje i kod zivotinja. Ali posto smo ipak razvili mozak a sa mozgom razne korisne i beskorisne moralne zabrane i pravila, tako i te kocnice pocinju da formiraju uzus, a taj uzus je usko povezan sa konsenzusom zajednice u kojoj zivis.

Ne znam da li sam sad promasila temu

Back