Мизантропија
Domaćin
- Poruka
- 4.253
Добро је да нису грб покушали да раде, вероватно би биле две кокошке, можда два бела петла, таман за супу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je, sinoć sam čitao o toj bruci na društvenim mrežama. Jako neozbiljno. Kao da se Vučić trudi što više naštetiti Srbiji i prikazati je kao neku bantu državu. Ukratko, ružna slika je poslana u svijet. Zastava u sto boja. Bilo bi bolje da ste onda izvjesili LGBT zastavu. Bilo bi manje neotesano.
ako ćemo iskreno ni slovo T se ne piše tako
Nemoguce je pobrojati sve njihove idiotlukeSecate se onog debilka iz Pionirskog parka sto je glumio da prica engleski pa rekao TRENUTLI![]()
veleizdajnik, radi za nato jos dok je bio ministar slobin, ucenjen od haskog tribunala da sam ne robija
DA!!!veleizdajnik, radi za nato jos dok je bio ministar slobin, ucenjen od haskog tribunala da sam ne robija
To je zato što je Predsednik kao od brega odvaljen, kršan i visok, te su ga stavili u poslednji red, da ne bi izgledali kao patuljci pored njega.
....i jace!To je zato što je Predsednik kao od brega odvaljen, kršan i visok, te su ga stavili u poslednji red, da ne bi izgledali kao patuljci pored njega.
Ali ništa zato, On i iz poslednjeg reda vidi dalje, vidi više, vidi bolje.
Uzbudjena... jbg. I Vranes otkrio mladez.....