Može li se vladati zenom?!!!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Ne znam gde mi nestade tema. Dakle, zenu treba drzati cvrsto. Veoma retko da se pohvali da se ne uobrazi. Stanje napetosti je za nju idealno. Tada joj je potpuno zaokupljen mozak, srce i dusa. Varaju zene kojima je sve potaman i koje imaju dobre muzeve. Slobodno dodajte, jer ovo su cinjenice koje veoma dobro znam iz prakse. Da na pomenem da ovde se ne radi o zlostavljanju, izricito sam protiv toga.

Poslednja izmena:
Ne znam gde mi nestade tema. Dakle, zenu treba drzati cvrsto. Veoma retko da se pohvali da se ne uobrazi. Stanje napetosti je za nju idealno. Tada joj je potpuno zaokupljen mozak, srce i dusa. Varaju zene kojima je sve potaman i koje imaju dobre muzeve. Slobodno dodajte, jer ovo su cinjenice koje veoma dobro znam iz prakse. Da na pomenem da ovde se ne radi o zlostavljanju, izricito sam protiv toga.

Mislim da je ovo boldirano tačno.
A kako to *čvrsto* držati ženu?
Muškarac kome je sve potaman i koji imaju dobre žene ne varaju? Šta s tim?
Kako onda vladati muškarcem u tom slučaju?
Tema je *obostrana*.

Mislim da je ovo boldirano tačno.
A kako to *čvrsto* držati ženu?
Muškarac kome je sve potaman i koji imaju dobre žene ne varaju? Šta s tim?
Kako onda vladati muškarcem u tom slučaju?
Tema je *obostrana*.
Eto moze i tako da se postavi. Dobra ideja.

Ajde da se osvrnem na oba pola.

Koliko god se cinilo da ljudi vole stabilne brakove u kojima vladaju harmonicni odnosi to nije tako. Mozda neko vreme, ali onda se dolazi do neke kolotecine u koju ljudi upadaju ponavljajuci radnje misleci da ce one i dalje da usrecuju drugu stranu, ali nije tako. Kod parova u kojima je muskarac dominantan zene skoro nikada ne varaju, s tim da kod parova gde je zena dominantna uvek je cesca prevara. Sto moram sve sam. ajde i vi nesto pisite. :D

Probaj pesak da držiš čvrsto ....iscuriće
Otvori dlan ... ostaće na dlanu

Nikad ne možeš da sačuvaš nešto na silu , nešto što na neki način nije tvoje.
Ne čuva se žena čvrstinom već čvrstim stavom.
Čvrst stav spada u karakter ...da održiš reč, ne izgubiš poverenje, da može da računa na tebe itd .

Malo bih ja to izmenio.
Varaju one koje imaju mekane, previše pažljive i osećajne muževe, to je definitivno tačno. Zaista postoji faktor "previše dobar prema ženi". Taj urođen defekt u ženskoj psihi ume da ogadi žene.
Recimo pomisliš da imaš ćerku, nešto kvalitetno i lepo...a ona budala, jednog dana postane "samo obična žena" koja čezne za tipom koji će umeti da lupi šakom o sto...a nogom u njena rebra.
U čemu je onda pa njen kvalitet i važnost ako želi da bude potčinjena - qroprimačica-recipijent za spermu-ikebana- pasivni objekat ?

Bzvz baš:confused:
Možda one stare njuške nisu bile primitivci i "balkanci" kad su govorili :"Žensko dete - tuđa radost"

- - - - - - - - - -

Dodaš malo cementa i vode i dobiješ beton - nema šanse da isuri ;)

Oduvaće ga i lepet krila leptira :lol:

Poslednja izmena:

prvo tema ti je izbrisana jer ono sto si napisao je bilo ravno psihickom zlostavljanju...
sad si je prilagodio i mozda opstane...

moj komentar na temu ovo je sve ok ako imamo par labilnih osoba...one bi u ovom sadomazo aranzmanu i uzivale...
a zrele i zdrave osobe ne uzimaju za partnera labilne s kojima moraju igrice da igraju...

- - - - - - - - - -

al najace mi ovo cinjenice koje se dobro znau iz prakse:lol:

Kako volite da menjate stvari, oblikujete, očvrsnete ...tako volite da menjate i žene
Nema menjanja... žena je to

Ima pesak jačinu i težinu da ostane na dlanu taman koliko treba...kai i ženi kad nastupe oluje u životu

- - - - - - - - - -

Tako što njene želje držiš za yaya ;)
Ako put do njenih želja ide preko tebe - tvoja je

Zar se ne bi umorio od silnih ispunjavanja želja

Nikad ne možeš da sačuvaš nešto na silu , nešto što na neki način nije tvoje.
Ne čuva se žena čvrstinom već čvrstim stavom.
Čvrst stav spada u karakter ...da održiš reč, ne izgubiš poverenje, da može da računa na tebe itd .

Zanimljivo ali samo je ovo na papiru ili dlanu, ajde ..
Dobro zvuči, ali neprimenjivo. Ovo s peskom.

Drugi deo, u vezi toga , tvoje, nije tvoje, naravno da nije tvoje ... ništa baš.
A da se čuva *čvrstim stavom* , prošla vremena nažalost, danas treba upotrebljavati druge metode ...one grozne i odvratne, bar neni, a i tebi.
Sve će i dalje videti i imati u tebi, i poverenje i reč i karakter, .. ali ako ode ..ode nekako ..nema tu pravila uopšte.

Tako što njene želje držiš za yaya ;)
Ako put do njenih želja ide preko tebe - tvoja je

Da, poželi avion da joj kupiš, a kako kažeš da Tako što njene želje držiš za yaya ;) teško da ćeš je zadržati.

a da probas da joj kupis cvece ponekad,ono malo vruc seks malo cvece ,malo je zacikavas,malo joj pomognes u kuhinji,ne tretiras je ko predmet ali naravno ne tretiras je bas ko da je centar sveta to niko ne voli....i ako zapdnete u neku kolotecinu recimo probate sa nekim novim sex mestim ili glumom...
u sv sl zena voli malo vise da je ucentru paznje od toga koliko to muski vole,ali ni musko ni zensko ne voli da neko non stop oblece oko njih to uostalom nije ni zdravo....
znaci znaci paznja povremena,posebno da je pohvalis i razumevanje,ali kao i u svemu treba imati meru;)

Malo bih ja to izmenio.
Varaju one koje imaju mekane, previše pažljive i osećajne muževe, to je definitivno tačno. Zaista postoji faktor "previše dobar prema ženi". Taj urođen defekt u ženskoj psihi ume da ogadi žene.
Recimo pomisliš da imaš ćerku, nešto kvalitetno i lepo...a ona budala, jednog dana postane "samo obična žena" koja čezne za tipom koji će umeti da lupi šakom o sto...a nogom u njena rebra.
U čemu je onda pa njen kvalitet i važnost ako želi da bude potčinjena - qroprimačica-recipijent za spermu-ikebana- pasivni objekat ?

Bzvz baš:confused:
Možda one stare njuške nisu bile primitivci i "balkanci" kad su govorili :"Žensko dete - tuđa radost"

- - - - - - - - - -

Majq mu, a šta tek ako je nezavisna, odvažna i ceni svoje mišljenje jednako kao i moje ( njegovo )? Onda će da deluje muškobanjasto a tek to je bzvz

U pm i ovo mozganje od sabajle sa nerazmrsivim začkoljicama.
Zašto pas juri mačku ? Nemam pojma , tako to rade oduvek i nek se jure i dalje. On neka juri, ona nek beži na drvo....samo ne treba seći drveće i to je to.
Aj u q i psi i mačke i muškarci i žene ...ponekad bih da budem eukaliptus ili tako nešto

Ti si u ozbiljnoj zabludi.
Ženu treba držati čvrsto samo za bokove u trenucima ljubavnog zanosa.
Ostalo vreme u životu treba je tretirati kao sebi ravno ljudsko biće.
To je jedini način da ti se veza ne pretvori u horor film pa i život u celini

Neko pravilo, cini mi se, je da patriotizam i nacionalizam idu u kombinaciji sa losim iskustvom sa zenama ili cak mrznjom prema istim.:think:

Pa vidi, patriotizam i nacionalizam ( onaj nepreteći tip ) su u svojoj suštini ljubav i idealizam. Romantičari i sanjari nikad nisu bili omiljeni kod žena. Korisni su za poeziju i oslobodilačke ratove ali ne i za žensko društvo.
Žene više vole tipove poput Arkana ( klasičan psihopata čiji bi DNK trebalo zabraniti) , Vučića ( ljiga dvolična ali uticajna) , Đelića ( izdajnik i uništitelj srpskih porodica ali sa oreolom karijeriste ) , Šemsudina Džiberkovića ( jedan od Grand "umetnika") ...ali nijedna ne otkida na Dučića, majora Tepića, pilota Radosavljevića itd.

To je ženski deo odgovornosti za propast ovog sveta. One stimulišu Zlo . Kada bi žene bojkotovale kriminalce, izdajnike, lopove - planeta bi se prolepšala, umirila i opoštenila očas posla.
Ali neće :namcor:

al zato može da se tuče
YES!
:super:

- - - - - - - - - -

Neko pravilo, cini mi se, je da patriotizam i nacionalizam idu u kombinaciji sa losim iskustvom sa zenama ili cak mrznjom prema istim.:think:

recimo Bosna
tamo ima TRI entiteta ali JEDNA logika
i svi tuču žene

- - - - - - - - - -

Ti si u ozbiljnoj zabludi.
Ženu treba držati čvrsto samo za bokove u trenucima ljubavnog zanosa.
Ostalo vreme u životu treba je tretirati kao sebi ravno ljudsko biće.
To je jedini način da ti se veza ne pretvori u horor film pa i život u celini

religija nudi odgovor i na ovaj problem
mi smo to juče na Politici odmah analizirali i glasali uz prethodno odbijene amandmane pisane od neozbiljnih korisnika

http://forum.krstarica.com/showthre...i-Avganistanku-zbog-vođenja-ljubavi-pre-braka

prosto ko pasulj
samo treba malo dobre volje

Kako si dosao do ovoga da mi je znati?!
Posmatrajuci RL, ali i forum. Recimo za nesposobne-neomiljene kod zena tipove koji su "demokrate" kao primecujem nenormalnu veliku dozu papucarstva dok ne osvoje zenu, ali onda uzmu da se ponasaju kao gazde misleci da su osvojili Mont Everest, ali im te sumanute ideje brzo padnu u vodu.

Oni zapravo kriju svoj seksizam i ne mrze zene, ali mrznju projektuju na neke druge stvari bez obzira sto su im neke zene nanele solidnu stetu.

Pa vidi, patriotizam i nacionalizam ( onaj nepreteći tip ) su u svojoj suštini ljubav i idealizam. Romantičari i sanjari nikad nisu bili omiljeni kod žena. Korisni su za poeziju i oslobodilačke ratove ali ne i za žensko društvo.
Žene više vole tipove poput Arkana ( klasičan psihopata čiji bi DNK trebalo zabraniti) , Vučića ( ljiga dvolična ali uticajna) , Đelića ( izdajnik i uništitelj srpskih porodica ali sa oreolom karijeriste ) , Šemsudina Džiberkovića ( jedan od Grand "umetnika") ...ali nijedna ne otkida na Dučića, majora Tepića, pilota Radosavljevića itd.

To je ženski deo odgovornosti za propast ovog sveta. One stimulišu Zlo . Kada bi žene bojkotovale kriminalce, izdajnike, lopove - planeta bi se prolepšala, umirila i opoštenila očas posla.
Ali neće :namcor:

Ovo ti postaje vec trula prica o tome kako samo gowna plivaju po povrsini.:thumbdown:
Koliko vlasti ce biti potrebno da promenimo da konacno dodju "ONI NASI", a ne prodane duse?:lol:

Zene stimulisu zlo? Evo Djokovic valjda odskace od ove ekipe i neki ostali sportisti. Ali i tu mozes pljucnuti pricom o sponzorusama koje jure fudbalere i slobodno dodaj tu i tajkune.
Samo sto mi se cini da nema toliko ni fudbalera ni tajkuna koliko ima sponzorusa ili gresim?;):lol:

Back