Može li se prepoznati posesivna veza

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako dama ima partnera koji strelja pogledom svakog muskarca ako joj se makar javi sa zdravo i nevaspitano pita ko ti je ovaj
ako svaku zenu sa kojom si na per tu tvoja odabranica strelja pogledom sa pozivima na ubistvo a ne kao svaka zena kada pomenutu ljubomorno bez luka i strele meri samo po lepoti, elokvenciji ili stilu...

Da li postoje znakovi na osnovu kojih mozete prepoznati posesivnog muškarca ili ženu?
Ako postoje koji su to znakovi , posebno ako ste iskusili jednu takvu vezu ?
Ako ne možeš biti takva kakva jesi sa svim svojim manama i vrlinama ako želi da te menja

zakopaj ga iza kuće i posadi dud

Sto više vremena prodaje to je teze izaći iz bolesnih veza i posle toga nisi više spremna za bilo kakve veze a kamoli kompromise

Ako ne možeš biti takva kakva jesi sa svim svojim manama i vrlinama ako želi da te menja

zakopaj ga iza kuće i posadi dud

Sto više vremena prodaje to je teze izaći iz bolesnih veza i posle toga nisi više spremna za bilo kakve veze a kamoli kompromise
Cekaj, Ruki...Zar ti nisi pricala da imas dud u dvoristu, ali da ti nesto slabo raste?! :zeek:

ja ti reko da je to ozbiljan sindrom-patologija koji neme veze sa posesivnoscu ili ljubomorom koji su nominalno relativno normalne stvari u svakom odnosu
Ti mi kazes, ali ja ti kazem samo blaga ljubomora je zdrava, posesivnost rastura vezu, ako neko resi da te vara dzaba ti ljubomora, a tek posesivnost. Raskid je tada opcija a ne bilo koji vid posesije, jer tada postaje patologija biti sa preljubnikom, isto kao i biti posesivan bez razloga.

Posesivnost nekada nije očigledno negativna.
Može ući na mala vrata - kao veličanje Vas, kao bože moj nema lepše od Vas, pa posle kao dominantni stil - šta će ti to, ta, ne treba ti drug, ni kuma, ja sam tu za tebe, oni su na nas ljubomorni i slično.
To nikad ne ulazi na mala vrata
Već imaš žena koje , takodje bolesan oblik ljubavi u tomE vide ljubav

kažu “vole me”

Ti mi kazes, ali ja ti kazem samo blaga ljubomora je zdrava, posesivnost rastura vezu, ako neko resi da te vara dzaba ti ljubomora, a tek posesivnost. Raskid je tada opcija a ne bilo koji vid posesije, jer tada postaje patologija biti sa preljubnikom, isto kao i biti posesivan bez razloga.
kad bi ti znao, kao sto ne znas koliko zena i muskaraca provede u takvim vezama ceo zivot iskljucivo zbog lenjosti da nadje nekog drugog.

blaga ljubomora? sta je to? duso to mi je drugarica iz detinjstva samo sam je poljubio u obraz, ona ma da i cuti... srednja ljubomora, aha sve ti verujem...jaka ljubomora... mislis da me ubedis da se niste ******? jel mislis da sam ja pala sa kruske da verujem kad ti oci lazu.

ljubomora je kada uzme pepeljaru i gadja ga u glavu a ako ima srece da ga pogodi i kad vidi krv sazalice se i pocece da ga tesi ko kosovka devojka. posesivna nece uzeti pepeljaru vec neku njegovu stvar pa ce njome da mu razlupa lobanju i stvar sa njom, samo ce da ga prekoraci krvavog i ode u kujnu da muti nes i smislja plan kako da se osveti onoj za koju misli da je bila u preljubi.

one tvoje sto ih pominjes su stalkeri koji prate zrtvu sve saznaju o njoj, menjaju glasove preko raznih broja mobova, provociraju preko mreza sa klonovima da vide dal ce da zagrize kao panduri kada glume klinke da navataju pedofile... ako saznaju da ipak vara nameste mu igranku da izgubi posao, da ga polome neki koje plati ili angazuje a da ona bude cistih ruku... jos gore prodja ona sa kojom je prevario.

Back