МОЖЕ ЛИ СЕ ДОБИТИ ПОЛНА БОЛЕСТ ПУТЕМ ВЦ ШОЊЕ?

Срба Србић

Domaćin
Banovan
Poruka
4.007
Браћо Срби и сестре Србкиње, љубитељи здравља, здравствени радници и мрзитељи болести, помаже Бог!

Имам једно питање, а верујем да међу вама има школованих људи који ми могу пружити одговор.

Наиме, имам на послу вц шоњу коју користим с времена на време. Исту користи доста службеника. Кад сам прва смена, онда је и својеврсно запоганим пошто не стигнем код куће да се, да простите, посерем.

Да ли је тако могуће добити полну болест? Да ли се човек може заразити контактом са вц шоњом?

За крај само да поздравим Србску Напредну Странку и господина Вучића. Догодине у Призрену!

Браћо Срби и сестре Србкиње, љубитељи здравља, здравствени радници и мрзитељи болести, помаже Бог!

Имам једно питање, а верујем да међу вама има школованих људи који ми могу пружити одговор.

Наиме, имам на послу вц шоњу коју користим с времена на време. Исту користи доста службеника. Кад сам прва смена, онда је и својеврсно запоганим пошто не стигнем код куће да се, да простите, посерем.

Да ли је тако могуће добити полну болест? Да ли се човек може заразити контактом са вц шоњом?

За крај само да поздравим Србску Напредну Странку и господина Вучића. Догодине у Призрену!
mozes HIV ho ho ho pfffff

Бог ти помого роде.

Не мош се десити да се инфицираш, ал' је могуће да затрудниш на тај начин, а да притом и не знаш ко је власник тог фетуса...
Зато боље ти то провери на невреме за недо Бог јел' те...

Samo pazi da ti kita ne padne u "ŠONJU" pa nedaj bože da pustiš vodu!

Prenosioci polnih bolesti ili infekcija ne mogu dugo da zive van tela, pogotovo ne na hladnoj i tvrdoj povrsini kao sto je WC solja. Pored toga, oni nisu prisutne u urinu, tako da su sanse da se zarazite od nekoga ko je pre vas koristio WC solju ravne nuli. Ali ono o cemu bi trebalo da brinete jeste nesto sto moze izgledati kao benigno, a to je kontakt koze-na-kozu ili usta-na-usta. Preko poljupca, na primer, mozete da dobijete herpes (a dubljim poljupcem cak i oralnu gonoreju i hlamidiju), dok trljanjem koze o kozu mozete da dobijete sugu i stidne vasi, ali i infekcije kao sto su genitalne bradavice i herpes.
evo liste na kojoj se nalazi spisak najčešćih simptoma polnih bolesti:

* • Imate li pojačanu sekreciju neprijatnog mirisa iz vaših genitalija?
* • Imate li osip ili svrab u genitalnom predelu?
* • Da li imate bilo kakve otoke, bradavice ili plikove u pubičnom regionu ili u blizini analnog otvora?
* • Da li ste primetili neuobičajen-neprijatan miris u predelu genitalija?
* • Da li ste primetili čudan plik ili otvorenu ranu u blizini genitalija?
* • Imate li bol tokom seksualnog odnosa?
* • Imate li krvarenje prilikom seksualnog odnosa?
* • Da li imate bol u stomaku?
* • Da li ste primetili ikakvu neuobičajenu ili neobjašnjivu natečenost?
* • Da li je vaša mokraća tamna ili ima neprijatan, čudan miris?
* • Da li imate osećaj pečenja prilikom mokrenja?

Ako imate bilo koji od navedenih simptoma, odmah se obratite vašem doktoru. Većina polnih bolesti je izlečiva, i to jako brzo ako se sa lečenjem počne blagovremeno. Dakle vreme je bitan faktor, ne čekajte ni sekunda.

Back