markons82
Elita
- Poruka
- 21.307
Ne vidim nikakvo konkretno pitanje, sem tvojih glup.... pardon, sem tvojih ocena nečijih navodnih mišljenja ili stavova.
Ako te interesuju odgovori - sve imaš na temama koje sam otvorio u Pdf - "Alternativne nauke".
Problem je - kada ću ja dobiti odgovore na moja pitanja?
Recimo ovo
Za razliku od neretardiranih naučnika evolucionista-Big Bengovaca, koji će na pitanje
Odakle sva ova energija koju sadrži Svemir?
....reći .... šta?
Moja pitanja upucena religioznom fanatiku kao sto si ti su sasvim korektna, samo je razlika sto ti nisi "gladan" znanja pa nisi ni sposoban da razmislis. Al hajde da ti pomognem onda...
Polazim od toga da si Pravoslavac - Hriscanin pa je za tebe Biblija i ono sto je napisano u njoj istina. Dakle ako je svemir star silne milijarde godina zasto je tom tvorcu trebalo toliko godina da "napavi" coveka, a ako sumnjas u starost univerzuma zaso je covek toliko mlad u odnosu na starost planete. Drugo pitanje, zasto je zenu stvorio od rebra? Trece, kako je Noje uglavio sve na brodic, Cetvrto, zar zemlja nije centar univerzuma? Peto, koja religija je istinita? I tako dalje...
Tesko da je to problem al hajde da ti pomognem posto nisi citao...
Naucnici se trude da saznaju odgovor na to pitanje, dal ce uspeti u skorije vreme ili ce im trebati decenij/vekovi, mozda nikada necemo saznati...
A kada smo kod toga, kako se magicno pojavio taj tvorac, i bez onog sraanja, oduvek je tu jer onda i ja imam pravo da kazem, materija je oduvek tu....

bojica ste skrenuli s teme...