Moze li pomoc.

jolemisa

Buduća legenda
Poruka
34.543
Dobio sam skoro grafiku Nvidia GForce GTX 1660 ti,ali bez izvoda za monitor.Hteo bih da je probam.Trazio sam po netu neka resenja,ali sve je to nesto sturo.Znam da treba da izvadim prethodnu i da pokrenem OS na integrisanu i da u BIOS-u izvrsim neka podesavanja.Sve sam probao,ali nece,ili ja nesto pogresno radim.Znam i to posle podizanja sa integruse treba da ubacim tu grafiku,a imam i CD sa drajverima.Pokrene instalaciju,ali u nekom momentu,skoro na samom pocetku izbaci gresku i prekine instalaciju.Da li postoji neko objasnjenje.Hvala unapred na odgovorima.

Ja sam ranije kupovao nvidije zato sto mi omogucavaju prikljucak za 2 monitora.
Cest zez je bio da ne ukljucim monitore na nju nego na ugradjenu pa se cudim sto nema slike - glupo je ali proveri prvi gde su ti monitori ukljuceni.
E sad zavsi za sta ti trebaju, Drajvera ima, u najgorem slucaju mogu da se skinu sa neta. Ali ako ti treba za nesto drugo osim za igranje (tipa radis AI vektore na njoj) e tu moze da ima razlicith problema. Nekad mora da se vrati na neku prethodnu verziju drajvera.
Uglavnom je bolje skinuti drajvere sa neta.

To ti je najverovatnije majnerska kartica, a cim drajver nece da se instalira, vrlo verovatno je i ne ipsravna.
To sam vidjao na KP da prodaju kao neispravno i da vrlo cesto imaju taj problem da ne mogu da se instaliraju drajveri.

Ako je winblows u pitanju, probaj preko RevoUninstallera da instaliras ili nadji neki programcic koji prati taj proces instalacije pa vidi gde tacno puca.

To ti je najverovatnije majnerska kartica, a cim drajver nece da se instalira, vrlo verovatno je i ne ipsravna.
To sam vidjao na KP da prodaju kao neispravno i da vrlo cesto imaju taj problem da ne mogu da se instaliraju drajveri.

Ako je winblows u pitanju, probaj preko RevoUninstallera da instaliras ili nadji neki programcic koji prati taj proces instalacije pa vidi gde tacno puca.
Ovo sam probao preko Win.7.Probacu na Wiin.11,moze uspeti.

Ja sam ranije kupovao nvidije zato sto mi omogucavaju prikljucak za 2 monitora.
Cest zez je bio da ne ukljucim monitore na nju nego na ugradjenu pa se cudim sto nema slike - glupo je ali proveri prvi gde su ti monitori ukljuceni.
E sad zavsi za sta ti trebaju, Drajvera ima, u najgorem slucaju mogu da se skinu sa neta. Ali ako ti treba za nesto drugo osim za igranje (tipa radis AI vektore na njoj) e tu moze da ima razlicith problema. Nekad mora da se vrati na neku prethodnu verziju drajvera.
Uglavnom je bolje skinuti drajvere sa neta.
Imam odiginalni CD sa njenim drajverima.

Pokrenem OS na integrisanu,pa iskljucim i ubacim eksternu.Posle trazi drajvere od nje.Imam CD sa drajverima,ali nece da se instaliraju,krene instalacija pa prekine.
Moguce problem s drajverima koje imas.
Razumela sam da imas neki drugi problem, sinoc-nocas, umorna.
I mislim da nema veze koji je Windows 7 ili 11.
Meni je 11 pravio takve probleme da je to bruka za OS.

Moguce problem s drajverima koje imas.
Razumela sam da imas neki drugi problem, sinoc-nocas, umorna.
I mislim da nema veze koji je Windows 7 ili 11.
Meni je 11 pravio takve probleme da je to bruka za OS.
Probao sam i na 10-ci isti problem.Nece,a prikazuje je u Device Manageru.Njegov CD za drajvere. Nov novcijat.

Kad nisi siguran sta je, uvek proveri da li imas instaliran net framework, instaliraj najnoviji i verovatno ti fale neke od visual studio c++.
Imas na sajtu mupa all in one u delu gde je softver za elektronski potpis, pa skini zip fajl i instalirace ti sve odjednom.

Probaj i da instaliras te drajvere sa cekiranim run as administrator i probaj da ukljucis kompatibilnost za neki raniji sistem. I mozes da probas da u computer management-u da dodas novog user-a i da ga unapredis u administratora, pa se onda loguj opet u sistem sa tim novim nalogom pa probaj.
Moze biti da je neki problem sa profilom tvog naloga.

I na kraju, ako nista ne upali, ukljuci windows updates, nace ti sam driver.

Back