Može li neko da mi protimači nalaze krvi i urina - hitno su me uputili u bolnicu

Da se ponovo javim :)
Krvna slika i urin su mi ok (tj. sedimentacija je smanjena na 30). Pila sam neke antibakterijske tablete koje je opšta praksa preporučila, a na svoju ruku čaj od uve, prolom vodu i bobice arinije. Prestali su i bolovi u leđima.
U međuvremenu, počelo je neko užasno preznojavanje (inače se ne znojim puno), i to uveče i noću pred jutro, toliko da mi i kosa bude mokra, pidžama, ... užas. Konstantno sam malaksala i boli me glava.
Bila sam kod opšte prakse ... doktorica me je pitala šta ja mislim gde bi me prvo trebala poslati ... rekla sam na ultrazvuk ... odgovor je bio NE MOŽE TO. Ovo neću da komentarišem.
Inače ranije nisam nikad bila nešto bolesna, tako da me već panika (a i depresija) hvata šta mi je.
Otišla bih kod privatnog, ali nemam pojma kod koga, jer kad nazovem tamo da zakažem, oni pitaju kod koga hoću lekara (kardiolog, internista, ginekolog, ...) A ako ih pustim da mi sami odrede kod koga da se pregledam, moraću obaviti preglede kod svih njih pojedinačno, a to je, ipak, preskupo.
Postoji li neki pregled gde se sve odjednom snimi?

Poslednja izmena:
Prvo, jel krvna slika u redu, ili samo sedimentacija pala? Kakvi su ti leukociti?

Drugo,ultrazvuk cega si ti htela?

Trece, zasto tebe tvoja doktorka pita gde mislis da treba da te posalje? Taj vas dijalog mi je vrlo zanimljiv. Ja sam samo jednom cuo doktora da postavlja takvo pitanje pacijentu, a to je bilo kad je doticni bio trzak hipohondar, pa ni to pitanje nije bilo ozbiljno.

Hm, znoji se nocu... Zar to ne lici kao na zapaljenje pluca i bolesti pluca uopste? Ne znam da li se ovi sa problemima bubrega nocu tako znoje.... Mada opet krvarenje u urinu, nema veze za plucima...

A i taj lekar, hehe, pita pacijenta gde hoces da te posaljem... Ajoooj majko mila ko sve radi i kako se uglave tako preko veze pa postavljaju pitanja..... Cak te ni mehanicar za auto ne pita - a koji deo oces da ti ugradim, nego ti ugradi sta on hoce pa ti samo kaze koliko kosta, a pola od toga sto platis ti nije zapravo ni ugradio i jos ti ponesto i poskidao da dodjes opet kod njega. :mrgreen:

Ovi lekari pretenduju da prestignu i automehanicare po gluposti. :mrgreen:

Krvna slika i urin su mi ok (tj. sedimentacija je smanjena na 30). Pila sam neke antibakterijske tablete koje je opšta praksa preporučila, a na svoju ruku čaj od uve, prolom vodu i bobice arinije. Prestali su i bolovi u leđima.
U međuvremenu, počelo je neko užasno preznojavanje (inače se ne znojim puno), i to uveče i noću pred jutro, toliko da mi i kosa bude mokra, pidžama, ... užas. Konstantno sam malaksala i boli me glava.
Bila sam kod opšte prakse ... doktorica me je pitala šta ja mislim gde bi me prvo trebala poslati ... rekla sam na ultrazvuk ... odgovor je bio NE MOŽE TO. Ovo neću da komentarišem.
Inače ranije nisam nikad bila nešto bolesna, tako da me već panika (a i depresija) hvata šta mi je.
Otišla bih kod privatnog, ali nemam pojma kod koga, jer kad nazovem tamo da zakažem, oni pitaju kod koga hoću lekara (kardiolog, internista, ginekolog, ...) A ako ih pustim da mi sami odrede kod koga da se pregledam, moraću obaviti preglede kod svih njih pojedinačno, a to je, ipak, preskupo.

odgovori sofiji i mikelo 90, vidis da su doktori i razumeju se u problematiku, sigurno ce te uputiti na pravo mesto i pravo te posavetovati.pitali su te koja je bolnica, a ti ne odgovaras

Ove simptome sto si napisala , imam i ja kad me uhvati neka bakterija -_- pa mi dr napise da pijem , vecinom samo amoksicilin , i da mirujem 2 sedmice :D

Back