Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hehehehheh
Da znash da si me nahvalila.... ima tu istine.... A stvarno ne razumem zashto niko ko se razume u natalne karte nece neshto da napishe..... Ja da znam, ja bih svima odgovarala![]()
Ma ljudi ovde nije bas neka akcija... mislim da nema bas puno ljudi pa da je to "problem".A sta tebe konkretno zanima?? Neko polje zivota posebno.... Ako mene pitas ti treba da se okrenes karijeri i cini se da je tu tvoj lek za sve. Najbitnije je da imas svoju profesiju i da si ostvarena na tom polju, pa ces odatle sve ostalo resiti. Ne znam cime se bavis, ali zbog ovog jakog merkura koji se vise puta ponavlja kao vladar pozdnaka itd da ne zamaram, neki umni rad bi bio najbolji i po meni psihologija je onako nesto sto se namece kao moguca profesija samo je to uvek za raka problem jer mora da nauci da se izoluje emotivno, a ne znam koliko je ijedan sklon tj sposoban da to uradi. Ali ti imas predispozicije, a sama ces znati da li ti to ide za rukom ili ne. Ako ne psihologija, onda neka pisana rec u svakom slucaju visoko obrazovanje se savetuje, i postdiplomske i sve najvise moguce
Eto toliko od mene ,
Kiss
Mogu da ti protumacim,ostavi mi e-mejl,poslacu ti tumacenje natalne karte.
Pozdrav
Možeš li meni odgovoriti na mail.U vezi karteMogu da ti protumacim,ostavi mi e-mejl,poslacu ti tumacenje natalne karte.
Pozdrav