gost 189405
Elita
- Poruka
- 16.683
Normalno da moze.Ja stalno uznemiravam
Sad, vise sam nezgodna.

Sad, vise sam nezgodna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda slepac ne zna šta propuštau ženskom mozgu je uvrežena nemoguća opcija da prihvati da je muškarac odbio njenu ponudu
ali ipak se dešava
Žrtva si monstruma, strašnoMoze i te kako,zena da iskoristi muskarca.Evo ja sam primer muskarca,koga je jedna iskusna zena,seksualno iskoristila.U zgradi gde sam stanovao
sa roditeljima,bila i jedna troclana porodica.Muz geometar po struci ( na terenu svake godine,od Maja do Novembra meseca).Zena od trideset godina
(uciteljica koja nije bila zaposlena) i njihovo dete od godinu dana.E ta mlada zena,nekoliko puta mi je na jako umiljat nacin,rekla kako zna da ja volim da citama ona ima dosta knjiga,pa da dodjem u njen stan,da mi pokaze "knjige".Nisam rekao,da sam tada imao sesnaest godina,i bio (kako su sve prijateljice moje majke govorile) strasno lep i sladak decko.E jednom se ipak prevarih i odoh na poziv kod te komsinice u stan.Kada sam usao,ona je bila
u pidzami,dosta razgolicena.Ja samvec tada poceo da drhtim od seksualne groznice,zeljan piche,a potpuno nevin (masturbiro sam u kupatilu pet sest
puta dnevno).Kako sam usao u stan,ona se bacila na mene,pocela je da me ljubi i odmah rukama zgrabila moj nevini ud.Ljubila me je strasno,divlje
mi je skinula svu odecu i bacila se na pu....e.Naravno da sam posle minuta bio "gotov".Ali to nije sve,Kada me je na brzaka zadovoljila,onda je pocela
da primenjuje sve moguce poze koje u seksu postoje.Usao sam u njen stan,negde oko 12 sati,a izasao potpuno iscrpljen fizicki oko 19 casova.Sta da
kazem.Zbog tada izgubljene nevinosti silovanjem,ja i dan danas trpim psihicke probleme.Nosim se mislju,i ako je od tada proslo dvadeset godina,
da tuzim tu komsinicu za silovanje.Trazicu naknadu za psihicku traumu,koju mi je silovanje trajno ostetilo emotivni zivot.!!!
Ja kao radikalna feministkinja imam obavezu da kažem da muškarac može apsolutno biti seksualno uznemiravan od strane žene.
To se statistički dešava ređe, ali kriterijumi su isti kao i za uznemiravanje žena od strane muškarca
Nema veze koliko je zlostavljač(ica) fizički atraktivna, ili ne, makar bilo izrečeno i govorom tela. Jednakost pred zakonom za sve.
Muskarci koji su doziveli silovanje,daleko teze posledice po psihu imaju nego silovane zene.Muska psiha je mnogo osetljivija od psihe zena.
Muskarci ne mogu da prihvate,da neka zena vlada njihovim udom,primenjujuci silu.!
Meni liči da ga je samo startovala, a'l sad možda ja nisam normalna.Pogledajte ovaj video pa onda komentarišite.
Sta kazete da li se situacija kao sto je na ovom snimku moze smatrati seksualnim uznemiravanjem? Sta je to seksualno uznemiravanje muskarca - da li je to samo onda kada ga neprivlacna zena spopada ili to moze da i bude i neka zgodna zenska?
Mnogi ("zagoreli") muskarci su u fazonu kako bi licno voleli da budu "uznemiravani" na ovaj nacin od neke zgodne zenske, a oni muskarci koji pobegnu od te napadne zene bice smatrani gejevima od strane muskog drustva. Sta mislite, zbog cega je to tako?
Mi smo u firmi imali vozaca, nas co‘ek, koji je cesto hvalio svoju zenu. Izmedju ostalog i recima:“Znas kako je moja Jaca dobra, uf, vozi traktor, kolje svinje.“Jesmo li iz istog kraja? Kod mene žena volu dune u dupe i rogove mu ispravi.
Kao žena Paje Troška u porodičnom blagu, ubica volovaMi smo u firmi imali vozaca, nas co‘ek, koji je cesto hvalio svoju zenu. Izmedju ostalog i recima:“Znas kako je moja Jaca dobra, uf, vozi traktor, kolje svinje.“
Je l to taj kraj?![]()
Zašto junoša, probaj nekog zrelijeg, da vidiš dal će da zakmeči ?Pa ja to generalno. Moje su prababe plugom njivu orale, mi genetski imamo brkove. Nije se rodio taj junoša kojeg ja ne mogu da pribijem uz zid neđe.
Zar nisu oni fizički slabiji?Zašto junoša, probaj nekog zrelijeg, da vidiš dal će da zakmeči ?
Probaj Blajbija, taj je prosao sito i reseto.Zar nisu oni fizički slabiji?
Njega su banovali što je nepravda. Nije mu još mnogo ostalo, a uskratili mu dragoceno vreme ovde.Probaj Blajbija, taj je prosao sito i reseto.
Pritegni ga kad se vrati. Racunamo na tebe.Njega su banovali što je nepravda. Nije mu još mnogo ostalo, a uskratili mu dragoceno vreme ovde.
Nemam srcaPritegni ga kad se vrati. Racunamo na tebe.
Nista, kartajte se onda.Nemam srca
To je mobing a ne seksualno uznemiravanje.Al se domah svi pomacoili jednim veoma glupim primerom. A zamislite malo realniji primer:
Ona je vasa koleginica, seksi je ali ne zeli nista sa tobom, to se razume na startu... medjutim smuva se sa tvojim sefom. Pa onda malo malo pa aj ti ostani duze na poslu, Milicu boli glava, aj ti da ne radis za praznik, Milica putuje negde, aj ti uradi ovo umesto Milice ipak si ti musko.
Poznat primer nekome?