Moze li muskarac biti seksualno uznemiravan od zgodne zenske?

Osecam se veoma rastereceno,sto sam moju dugo cuvanu tajnu,seksualnu iskoriscenost,u ranoj mladosti,podelio sa javnoscu Foruma.Mnogi se
verovatno cude,sto sam objavio verenistvo,i kasnije zenidbu,sa znatno (osamnaest godina) mladjom devojkom.Verovatno da je to nekaa vrsta
moje licne kompenzacije,kada je mene iskoristila zrela zena,za zadovoljenje svoje seksualne pozude.E pa sad ja,zelim da uzivam u svim carima
mladosti i nevinosti svoje buduce supruge.Samo sto ja sve to radim prirodno,jednostavno i moralno opravdano.! Uvek sam bio protiv nasilja,bilo
koje konotacije,pa tako i u seksualnim dogadjanjima.Raduje me (uzgred) sto cu samim cinom,zenidbom sa jednom rasnom albankom,doprineti
bar malo,ucvrscivanju prijateljstva,medju dva slicna balkanska naroda,Srpskog i Albanskog.!!!

Seksualno uznemiravanje je relativan pojam. Umesto mr-dr jadnička sa kompom, trebali su staviti nekog šofera. Perje bi letjelo na sve strane, i niko se ne bi žalio :D
neznam kako da objasnim soferi najlepse pevaju, i nekako imaju usadjeni deo u mozgu gde je tacno volan i skroz je bolja varijanta, za cigaretom isto brze posegnem kad su bas pored mene, isti slucaj sa slatkisima :)

Back