- Poruka
- 69.540
A na primer da je ona htela poajno da joj se divite njenoj pojavi i seksipilu a vi to ignorisete pa vam namesta patku na poslu preko sefa?To je mobing a ne seksualno uznemiravanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na primer da je ona htela poajno da joj se divite njenoj pojavi i seksipilu a vi to ignorisete pa vam namesta patku na poslu preko sefa?To je mobing a ne seksualno uznemiravanje.
neznam kako da objasnim soferi najlepse pevaju, i nekako imaju usadjeni deo u mozgu gde je tacno volan i skroz je bolja varijanta, za cigaretom isto brze posegnem kad su bas pored mene, isti slucaj sa slatkisimaSeksualno uznemiravanje je relativan pojam. Umesto mr-dr jadnička sa kompom, trebali su staviti nekog šofera. Perje bi letjelo na sve strane, i niko se ne bi žalio![]()
Zamena za slatkiše!neznam kako da objasnim soferi najlepse pevaju, i nekako imaju usadjeni deo u mozgu gde je tacno volan i skroz je bolja varijanta, za cigaretom isto brze posegnem kad su bas pored mene, isti slucaj sa slatkisima![]()
neznam kako da objasnim soferi najlepse pevaju, i nekako imaju usadjeni deo u mozgu gde je tacno volan i skroz je bolja varijanta, za cigaretom isto brze posegnem kad su bas pored mene, isti slucaj sa slatkisima![]()
Gde je @sinnke ,ovo je kompliment za njega.....neznam kako da objasnim soferi najlepse pevaju, i nekako imaju usadjeni deo u mozgu gde je tacno volan i skroz je bolja varijanta, za cigaretom isto brze posegnem kad su bas pored mene, isti slucaj sa slatkisima![]()
Jaoojjj...ne dozivaj torbare sad, please!Gde je @sinnke ,ovo je kompliment za njega.....
Ova je stvarno znači "zlo i naopako"!
Ne sudimo, milioni zena trpe istu stvar.Ova je stvarno znači "zlo i naopako"!
Brak između sadizma i mazohizma!
Jasno... nije bitno kog je pola žrtva!Kako žena izgleda na slici k'o nevinašce. Da je sretneš i čuješ priču onako, niko mu ne bi ni verovao.Ne sudimo, milioni zena trpe istu stvar.