da se ova prica nece tako lako resiti,bar ne u dogledno vreme...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moras da se odlucis.Moja je stavka ta "pokusacu pa makar bilo i bezuspesno."Ako ne dovedes sama svoj zivot u red ,niko drugi to nece uciniti u mesto tebe.Razgovaraj sa obojicom i videces sta je bolje za tebe.Sigurna sam, da ces naci pravo resenje.Bas zato sto kazes da on nije takav kakvog si zamisljala,probaj sa ovim drugim.Tebe, niko ne moze na silu zadrzati ako ti to ne zelis.jelenna:Znam ja to sve sto si rekla ali tesko mi je da seodlucim. Znam da na kraju nece ispasti dobro pa kako god da odlucim. Znam takodje da mogu ostati bez obojice. Ali ne znam je li ovo ljubav koja moze opstati na daljinu ikako, ili je to samo ono ajd kad te vidim bicemo zajedno. Ne znam za ovog decka koji je daleko, da li on hoce da nastavimo....ma nisam sigurna ni u sta sto je najgore. Ovaj decko s kojim sam sada hoce da spavam sa njim. Ja sam rekla da necu. Mi tek kad smo krenuli ja sam ga stavrno voljela na neki nacin i bilo mi je drago da smo na kraju uspjeli ali kad sam vidjela da on nije bas onakav kakvim sam ga zamisljala malo sam se razocarala, a u medjuvremenu on je valjda mene jos vise zavolio pa sad nece prosto nece da me ostavi nit da me pusti. uhh
poz
leptirica:Baš komplicirana priča.Najbolje ti je šutni obojicu i uživaj u slobodi.A onda traži nekog potpuno drugog.
bundeva:Mako::shock:
Reci onom drugom da volis ovog prvoga ali da ne mozes da budes sa prvim jer ne zelis da se posvadjas sa drugim i da prevaris prvog jer bi se drugi naljutio na tebe i na prvog a prvi bi se naljutio samo na tebe jer ti hoces drugog a ovaj ne voli prvog.
eto...
:shock:
![]()
![]()
Mako,ti si suvi genije.Jesi razmisljao da otvoris neko savetovaliste :?
jelenna:. Priznaje kao da je on kriv za sve, i proklinje sebe sto nije odma krenuo sa mnom. Kaze da stvarno ne bi htjeo da me izgubi. I ja sam sada opet u vrtlogu
![]()
.
Dok onog drugog koji je daleko od mene ne bih mogla tako nazvati i reci mu sta bih ja htjela ili nesto, nisam sigurna da li on i moze da me saslusa kako treba. Njezan je on prema meni i sve ali mislim samo zato sto bi on mene tjeo u krevtu svom, vise nisam sigurna ni u njega. Zapravo sad se pitam sta sam ja njemu predstavljala uopste? Rekao je on meni milion puta kako me voli ali...ne znam.
jelenna:Neku vece sam nazvala decka koji hoce da proslavimo Novu zajedno, i kazem mu kako bih ja htjela sa raskinemo. On pita zasto, ja mu kazem da ovako ne moze, da meni nedostaje onaj drugi i sve mu kazem iskreno. On skoro pocne da place, kaze da mu pruzim samo jos jednu priliku, da je hladan prema meni jer nikad nije imao djevojku koja ga je voljela (to je tacno, jer sve su sa njim bile zbog para) i ne moze lako da se privikne na saznanje da ima neko ko ga voli i ko ga on voli. Kaze da se vec sada dosta promijenilo, da je drugaciji na neki nacin, da je postao osjecajniji (mada ja mislim da je on osjecajan momak prirodno). Rekao mi jos da razmislim da li sam sigurna da ja zelim da ga ostavim. Sad me opet bacio na razmisljanje. Priznaje kao da je on kriv za sve, i proklinje sebe sto nije odma krenuo sa mnom. Kaze da stvarno ne bi htjeo da me izgubi. I ja sam sada opet u vrtlogu
![]()
.
Dok onog drugog koji je daleko od mene ne bih mogla tako nazvati i reci mu sta bih ja htjela ili nesto, nisam sigurna da li on i moze da me saslusa kako treba. Njezan je on prema meni i sve ali mislim samo zato sto bi on mene tjeo u krevtu svom, vise nisam sigurna ni u njega. Zapravo sad se pitam sta sam ja njemu predstavljala uopste? Rekao je on meni milion puta kako me voli ali...ne znam.
pozdrav