moze li homoseksualac postati hetero?

Da li ste culi nekada za tako nekakav slucaj?
Problem jeste sto doticni nikada nije bio sa zenom
,,takodje ..doticni je poludeo za devojkom cim je video i upoznao
i kada su se zblizili ..pili kafe ..on se nekako trapavo udvarao
..itd...nikako da dodje do konacnog obracuna,,,
poverio joj se da se nikad nesto nije zaljubio posebno (a i kako bi kada gleda muskarce)
mada okolini je jasno sta se desava izmedju njih
i ,onda je jedno vece ,ona mu uzela telefon i saznala ..da se prci sa muskima
ali onda je on jos vise zbunjivao svojim i dallje interesovanjem za nju ...prozdire je ocima.
..JA SAM JE SAVETOVALA DA MU SE FIZICKI NASLONI NA NJEGA I PRIBLIZI
ali rezultat je bio da je on gurao ili bezao
od dodira..
..pa mi je na pamet palo da vidim da li neko zna nekakv slican slucaj
on od okoline krije da se hvata sa muskarcima
On hetero nece postati jer je biseksualac cim se lozi na oba pola.
A ova zenska se s njim nece usreciti jer se on zena plasi, cak ako je i opali neki put on ce se i dalje loziti na muske.

poverio joj se da se nikad nesto nije zaljubio posebno (a i kako bi kada gleda muskarce)
ali onda je on jos vise zbunjivao svojim i dallje interesovanjem za nju ...prozdire je ocima.
od dodira..

Bolje da pazi, jer će ga primit'
u doope.
Osim ako to voli.

Mislis? Ne moze da bude i jedno i drugo?

Slusaj, nemam vremena da se nadjebavam s tobom. Evo ti knjiga, pa fino citaj:

The Biology of Homosexuality
Jacques Balthazart
Print publication date: 2011

This book presents a simple description of the biological mechanisms that are involved in the determination of sexual orientation in animals and also presumably in humans. Using scientific studies published over the last few decades, it argues that sexual orientation, both homosexual and heterosexual, is under the control of embryonic endocrine and genetic phenomena in which there is little room for individual choice. The book begins with animal studies of the hormonal and neural mechanisms that control the so-called instinctive behaviors and analyzes how this animal work may potentially apply to humans. The book does not focus exclusively on homosexuality, however. Instead, the book acts as a broader guide to the biological basis of sexual orientation, and also discusses important gender differences that may influence sexual orientation.

http://www.oxfordscholarship.com/view/10.1093/acprof:oso/9780199838820.001.0001/acprof-9780199838820

Imas samo 27 stranica koje obuhvacaju literaturu. Kad sve pobijes, onda se javi.

Slusaj, nemam vremena da se nadjebavam s tobom. Evo ti knjiga, pa fino citaj:

The Biology of Homosexuality
Jacques Balthazart
Print publication date: 2011

This book presents a simple description of the biological mechanisms that are involved in the determination of sexual orientation in animals and also presumably in humans. Using scientific studies published over the last few decades, it argues that sexual orientation, both homosexual and heterosexual, is under the control of embryonic endocrine and genetic phenomena in which there is little room for individual choice. The book begins with animal studies of the hormonal and neural mechanisms that control the so-called instinctive behaviors and analyzes how this animal work may potentially apply to humans. The book does not focus exclusively on homosexuality, however. Instead, the book acts as a broader guide to the biological basis of sexual orientation, and also discusses important gender differences that may influence sexual orientation.

http://www.oxfordscholarship.com/view/10.1093/acprof:oso/9780199838820.001.0001/acprof-9780199838820

Imas samo 27 stranica koje obuhvacaju literaturu. Kad sve pobijes, onda se javi.

Ma naravno. Sve kako kazu predstavnici LGBTija. :hahaha:

Reci ti meni da li to znaci da su svi anticki grci bili pede... po rodjenju?:D

A shta je s lzbejkama ?
Je l i njima poremecen rad bubrezne zlezde , shta s biseksualcima ?
Glupost shto se mene tiche i kolko se razumem [ a dodushe nije enshto mnogo :lol: ] .
Cenim da su svi ljudi u osnovi bi i da je sve stvar psihe i tako dalje , lichni verovatno vishe podsvesni odabir .
Chini m i se da je svima lakshe da kazu da se radjaju s tim , jer im sklanja "odgovornost" .
Kakve sve gadosti od fetisha sad postoje , je l i to poremecini hormoni ili je to ukus ?
SHto se same teme tiche , pa ochigledno da izmedju njih ima neshto , sad shta ona treba d a uradi nisam siguran .
Ako nikad nije bio sa zenkom , hm , da bude spora ne navalentna , moguce d aima neki strah od zena , polako i opushteno .
A homo u hetero shto d a ne ako moze obrnuto . . .

od dodira..

najgrđa kombinacija, još će da joj prenese neku boleštinu, a ona svom sledećem

djoku se radjas sa tim
...onda bi decaci se zaljubljivali u decake a ne u devojcice
ja i da je tako
to je mali postotak
moja teorija je ipak
poremecen rad nadbubrezne zlezde

Ironija jeste da se djecaci zaljubljuju u djecake za vrijeme homoerotske faze koja je sastavni dio seksualnog sazrijevanja (heteroseksualne) osobe. Valjda si citala "Adolescenciju" Pavla Milekica, doktora medicine i specijaliste za psihijatriju i neurologiju?

mandic001a.jpg

mandic002aa.jpg

mandic002b.jpg

Petar D. Mandic, Problem odredjivanja faza polnog razvoja, Radovi Filozofskog fakulteta u Sarajevu, V, 1969, str. 425-427.

Mora da im je rad nadbubrezne zlijezde poremecen u tom periodu.

Nego, na osnovu cega baziras svoju teoriju? Gdje mogu da procitam tvoj naucni rad?

Ma naravno. Sve kako kazu predstavnici LGBTija. :hahaha:

Reci ti meni da li to znaci da su svi anticki grci bili pede... po rodjenju?:D

Uzmi knjigu, procitaj i pobij argumentima covjekove tvrdnje. Tako se ljudi suceljavaju u naucnom svijetu, a ne:

H. C. Kramer, Laughing spells in patients, after lobotomy (Kratkotrajni napadi smijeha kod pacijenata nakon lobotomije), The Journal of Nervous and Mental Disease, 119, 1954, pp. 517-552.

Uzmi knjigu, procitaj i pobij argumentima covjekove tvrdnje. Tako se ljudi suceljavaju u naucnom svijetu, a ne:

H. C. Kramer, Laughing spells in patients, after lobotomy (Kratkotrajni napadi smijeha kod pacijenata nakon lobotomije), The Journal of Nervous and Mental Disease, 119, 1954, pp. 517-552.

Sta da pobijam? Bajke? Reci ti meni da li su anticki grci bili svi tako rodjeni? Prosto je pitanje. I da da li se biseksualci takvi radjaju? Nemoj da se nerviras. I budi kulturan.z:lol:

od dodira..

Homoseksualnost u pravom smislu te reči (emotivna i sexualna privlačnost istog pola) je retka pojava koja se javlja u prirodi kod većeg broja životinjskih vrsta u niskom procentu. Ljudi nisu izuzetak. Osim u nekim nenormalnom uslovima odsustva suprotnog pola(zatvor npr.), zdrav,heterosexualan čovek(žena) ne može prirodno razviti sklonost ka istom polu. Dakle te priče da je pederastija "prelazna bolest" pa ih zato treba držati u getu da im ne bi zarazili "decu" koju ovde propagiraju neke grupe je čista glupost. Ima u nekim krugovima likova koji daju dupe za povlastice,ali to nisu homosexualci,već k*rve.
Takođe to je i odgovor na pitanje: Homosexualac ne može postati hetero,može se samo praviti zbog okoline da je to. A meni se čini da se to upravo ovde dešava,homosexualac koji (neuspešno) pokušava da igra ulogu normalnog muškarca.

Poslednja izmena:

Back