moze li doci do pomirenja u Bosni

je*lo te pomirenje evo ja ti kazem da cu se sa tobom pomiriti ali najpre treba da se posvadimo
koji ti je tvoj ta fora sa pomirenjem sta ces ti pomirenje mazati na lebac pa sta ti danas nedostaje
jel ti nedost taju srbi hrvati ili koji dugi
jel imas rat nemas pa sta hoces koji tvoj
pa koji se onda kacis na te blesave pamflete gologuzije iz sveta koja iz obesti nezna sta ce pa sada je u trendu pomirenje
budi sretan da ti je tikva na ramenu i cuti ovako mozes samo izasvati jos vece sra*je svojim lamentiranjem
i ako ne znas nista napisati sam odje*i sa copy paste
procitaj to petnaest puta pa sroci tri recenice sam
i uostalom koji quraz se kacim na vas taj problem resavaj sa svojim prinudnim upravnikom koji quraz trazis u srbiji kakve veze sa srbijanci imaju sa tvojim pomirenjem sta bi ti hteo da ti se neki tipovi iz pozarevca rekovca male krsne lajkovca izvinjavaju i mire sa tobom
koji ti quraz imas sa njima i oni sa tobom
I NEMOJ DA TI PADNE NA PAMET DA VISE PONOVIS PESMICU DA SU TE SRBIJANCI NAPALI I AGRESIRALI TO TI VISE NE PIJE VODU napisao si negde u prethodnim postovima da su srbijanci dolazili sa tenkovima iz srbije
pa glupane jedan u bivsoj jugi najvise oruzja je strateski bilo u bosni pa tenkove po bosanskim vukojebinama nije imao ko da vozi neki su stajali u grabama i sluzili ko topovi
i uostalom jel imas granicu sa srbima i srbijom imas i odje*aus tog prese*avanja je vec pun quraz da u dva nebi stalo

veKsla:
je*lo te pomirenje evo ja ti kazem da cu se sa tobom pomiriti ali najpre treba da se posvadimo
koji ti je tvoj ta fora sa pomirenjem sta ces ti pomirenje mazati na lebac pa sta ti danas nedostaje
jel ti nedost taju srbi hrvati ili koji dugi
jel imas rat nemas pa sta hoces koji tvoj
pa koji se onda kacis na te blesave pamflete gologuzije iz sveta koja iz obesti nezna sta ce pa sada je u trendu pomirenje
budi sretan da ti je tikva na ramenu i cuti ovako mozes samo izasvati jos vece sra*je svojim lamentiranjem
i ako ne znas nista napisati sam odje*i sa copy paste
procitaj to petnaest puta pa sroci tri recenice sam
i uostalom koji quraz se kacim na vas taj problem resavaj sa svojim prinudnim upravnikom koji quraz trazis u srbiji kakve veze sa srbijanci imaju sa tvojim pomirenjem sta bi ti hteo da ti se neki tipovi iz pozarevca rekovca male krsne lajkovca izvinjavaju i mire sa tobom
koji ti quraz imas sa njima i oni sa tobom
I NEMOJ DA TI PADNE NA PAMET DA VISE PONOVIS PESMICU DA SU TE SRBIJANCI NAPALI I AGRESIRALI TO TI VISE NE PIJE VODU napisao si negde u prethodnim postovima da su srbijanci dolazili sa tenkovima iz srbije
pa glupane jedan u bivsoj jugi najvise oruzja je strateski bilo u bosni pa tenkove po bosanskim * nije imao ko da vozi neki su stajali u grabama i sluzili ko topovi
i uostalom jel imas granicu sa srbima i srbijom imas i odje*aus tog prese*avanja je vec pun quraz da u dva nebi stalo
kome se onda sudi u Hagu,skoro cijelo srbijansko rukovodstvo je u Hagu zbog zlocina pocinjenih u Bosni.ciji su "beli orlovi" klali,palili i silovali po Bosni.jesuli rijeke dobrovoljaca iz Srbije dolazile u Bosnu da ratuju.Srbija je izvrsila agresiju na Bosnu i Hercegovinu.americki Senat i Kongres su donijeli i usvojili rEZOLUCIJU o genocidu pocinjenom u Bosni nad Bosnjacima.

Миодраг М. Петровић

ЗАКОНОПРАВИЛО СВЕТОГ САВЕ
О МУХАМЕДОВОМ УЧЕЊУ

"Спис о измаилћанској вери

Свети Сава је у своје Законоправило унео преко сто канонских и законских византијских списа, преведених на српскословенски језик. Међу њима је у 61. глави под бројем 21 догматски, апологетско-полемички спис светог Јована Дамаскина (+ 749/50) о измаилћанској вери, стављен на крају списа светог Епифанија Кипарског (+ 403) "О јересима". Дамаскиновом тексту придодати су, без одређења, одељци из списа Георгија Монаха (ИX век) "О вођи Сарацина - Мухамеду који је и Мухумет". Тако преузет из византијских номоканона, спис о измаилћанској вери, први пут овде објављен у преводу са грчког и српскословенског на савремени српски језик, гласи:

"21. И до сада постоји служба измаилћанска која држи и вара људе, то јест вера срацинска која је претеча Антихриста. А потиче од Измаила, рођеног Авраму од Агаре, због чега се називају Агарани и Измаилћани. Себе називају Сарацинима, јер су од Саре сујетни, будући да рече Агара анђелу: 'Сара мене сујетну отпусти' (1. Мојс. 16). Они, дакле, идолима служаху и клањаху се звезди Даници и Афродити коју су својим језиком и Хавар назвали, што значи велика.
До времена цара Ираклија, пак, отворено идолима служаху. А од тог времена па до сада код њих узрасте лажни пророк по имену Моамед који је, разговарајући са Јеврејима и са хришћанима, тојест са аријанима и несторијанима, одасвуд црпео зло: од Јевреја пак једноначелство, а од аријана Реч и Дух - оба створена; од несторијана човеколатрију. А поштује Стари и Нови завет. Тако, разговарајући и са неким аријанином монахом, створи своју јерес. И под изговором да се држи боговерја, присвојивши срацински народ, проповедаше да је Писмо с неба од Бога снесено на њега. А списи какве је у његовим књигама исписао достојни су смеха.

Веру је њима овако предао: Говори, да је један Бог творац свега, који није ни рођен нити рађа. Говори, да је Христос Реч Божја и Дух његов, створен и слуга, и да се бесемено роди од Марије сестре Мојсијеве и Аронове.Јер, каза да Реч Божја и Дух уђе у Марију и роди Исуса који је пророк и слуга Божји, и да га Јудејци, безаконујући, хтедоше распети. И осудише и распеше његову сенку, а сам Христос нити је био распет нити је умро, јер га Бог узе к себи на небеса. Запита га Бог говорећи: 'О Исусе, јеси ли ти рекао, син сам Божји и Бог'? И одговоривши Исус рече: 'Милостив ми Господе мој, ти знаш да не рекох, нити се стидим бити слуга твој, него људи преступници написаше да рекох те речи и слагаше против мене и у заблуди су'. И одговоривши рече њему Бог: 'Знам да ти ниси изговорио те речи'.

И многе друге измишљотине су достојне смеха у таквом спису, за који надмено каже да је од Бога снесен на њега. А кад ми кажемо - па које тај који сведочи да му је Бог дао спис, или ко је од пророка прорекао да ће се појавити такав пророк, они остају у недоумици. Јер, Мојсије на Синајској Гори наочиглед свих људи, у облаку и у огњу и у мраку и у бури прими Закон од Бога који се јави; јер и сви пророци од Мојсија па наовамо почеше проповедати о Христовом доласку и о томе, да ће се Христос Бог и Божји Син, дошав, оваплотити и распет бити и умревши васкрснути, и да је Он судија живима и мртвима."

vispak:
kome se onda sudi u Hagu,skoro cijelo srbijansko rukovodstvo je u Hagu zbog zlocina pocinjenih u Bosni.ciji su "beli orlovi" klali,palili i silovali po Bosni.jesuli rijeke dobrovoljaca iz Srbije dolazile u Bosnu da ratuju.Srbija je izvrsila agresiju na Bosnu i Hercegovinu.americki Senat i Kongres su donijeli i usvojili rEZOLUCIJU o genocidu pocinjenom u Bosni nad Bosnjacima.

Пресуде ХАШКОГ СУДА СРБИМА СРБИ НИКАДА НЕЋЕ
ПРИХВАТИТИ КАО ИСТИНИТЕ И ПРАВЕДНЕ јер између
Хага и Титових суђења од Драже Михајловића,
Недића па до данас - НЕМА НИКАКВЕ РАЗЛИКЕ, то је
политички суд у фазону "'ука на вука, док лисица
месо једе".
СРБИЈА НИКАДА НИЈЕ ИЗВРШИЛА НИКАКВУ АГРЕСИЈУ НА
БИХ.
СЕНАТ И КОНГРЕС САД ЈЕСУ УСВОЈИЛИ РЕЗОЛУЦИЈУ, АЛИ
АКО СЕ МАЛО ВРАТИШ УНАЗАД УВИДЕЋЕШ ДА ОНИ САМИ
СА РЕЗОЛУЦИЈАМА КОЈЕ ДОНОСЕ ПОСЛЕ ОБРИШУ ДУПЕ.
ЈЕДИНО ЈЕ БИТНО ДА СРБИЈА ЈЕДНОГ ДАНА, А ТО ЋЕ СЕ
ДЕСИТИ НЕ СМЕ ПРИХВАТИТИ ИЗВИЊЕЊЕ САД.

НЕ ПОСТОЈИ НИ Г ОД ГЕНОЦИДА НАД БОСАНСКИМ
МУСЛИМАНИМА.

Pa njima pravda lezi u Americkom senatu. Srbija nije drzava dugo vremena zarad njihovih bosansko - makedonsko- siptarskih kombinacija. Rat u SFRJ je bio gradjanski rat. Voleli bi vi i od babe da bude devojka, mnogo mastate. Agresija je prelazak granice suverene zemlje. Bosna nije zemlja, to je losa kombinacija.

Па замислите молим вас КАКВА ЈЕ ФАРСА ЊИХОВО ТЗВ.
ХАШКО ПРАВОСУЂЕ када званичници британске и
америчке дипломатије увелико преговарају са нашом
владом о томе да Милошевић 20 године робије
робија у Русији где му се већ налази породица...
па значи они не само да су унапред донели пресуду
него се унапред зна и затвор у који ће бити
смештен...(ово је потврдио саветник српског
премијера).

eremita:
Па замислите молим вас КАКВА ЈЕ ФАРСА ЊИХОВО ТЗВ.
ХАШКО ПРАВОСУЂЕ када званичници британске и
америчке дипломатије увелико преговарају са нашом
владом о томе да Милошевић 20 године робије
робија у Русији где му се већ налази породица...
па значи они не само да су унапред донели пресуду
него се унапред зна и затвор у који ће бити
смештен...(ово је потврдио саветник српског
премијера).

"Ko ne plati na mostu plati na cupriji". Nas narod izmislio divne poslovice ali niko ne cita.

Back