Može li blok umesto ignore?

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Može i u predloge, ali logičnije mi je prvo da pitam.
Kad ste već uveli lajkovanje, uvedite i blok. Ako može, u smislu da nije softwarski nemoguće ili previše komplikovano.

Zašto?
Pa kao prvo ignore i radi i ne radi, ali i da sam zadovoljan opcijom (a nisam, no nebitno to sad) ignore ne onemogućava ignorisanoj osobi da vidi mene.
Znači ignor je kao noj. Ako ja zabijem glavu u pesak to ne znači da mene ne vide :lol:

@tab503 Može li šta biti od tog bloka? Stvarno sam umoran. I ne želim da svako čita šta imam da kažem.
Druga su vremena... možda zvuči surovo ali da vidimo šta drugi misle, pod jedan, a ti čekaj, možda se izglasa "protiv" 😝

Screenshot_2022-06-11-22-58-51.png

На једном ино форуму, правило је да је свако модератор своје теме а супермодератор само надгледа да се то не злоупотребљава. И, могу вам рећи, одлично функционише.
To je dobra ideja, jedino mislim da bi to na ovom forumu udesetostručilo posao supermoderatoru.

Imam na umu samo jednu osobu. Ne "pola foruma".
Dobro, hvala na mišljenju, zapravo si u pravu jer je forum nešto kao Agora, pa kad čovek besedi ne može birati publiku.
Malo sam se zaneo sa Fejsbukom. U pravu si.
Ignorisi ga ne citajuci njegove postove.To sto on vidi tvoje postove i treba da vidi kako se ko ponasa,ne bi li naucio nesto.

Prvi i jedini put kad sam ubola dugme ''IGNORE''
bilo je više reakcija na odabir reči, nego činjenični rat mene i druge strane.
Iskreno, prvi put u životu sam čula izraz:''Kopčaćeš se na leđa!'', i užasnuta sam shvatila da tu nema raspravljanja jer mi je bilo strašno. Jes' me mrzeo jer sam Srpkinja, ali javno tako nešto???
Iskreno sam se uplašila, ono baš, pretnju sam shvatila ozbiljno!

Значи може све, оно, фарма и парови?
Тако је то када је примаран кванитет а не квалитет.
Farma i parovi ovde ne postoje. Postoje na drugim forumima. S druge strane, na drugim forumima je politika zabranjena. Sve zavisi od toga koju publiku žele privući. Ali, imaj u vidu da svaki privatnik želi profit i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se to ostvari. Ja sam mnogo puta rekao, Krstarica je premekana po pitanju banovanja.

Farma i parovi ovde ne postoje. Postoje na drugim forumima. S druge strane, na drugim forumima je politika zabranjena. Sve zavisi od toga koju publiku žele privući. Ali, imaj u vidu da svaki privatnik želi profit i da će učiniti sve što je u njegovoj moći da se to ostvari. Ja sam mnogo puta rekao, Krstarica je premekana po pitanju banovanja.
На многим форумима политика је дозвољена али не на нивоу крстарице.
Сем тога, тренутни модератори нису дорасли задатку.

Back