Može li blok umesto ignore?

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Može i u predloge, ali logičnije mi je prvo da pitam.
Kad ste već uveli lajkovanje, uvedite i blok. Ako može, u smislu da nije softwarski nemoguće ili previše komplikovano.

Zašto?
Pa kao prvo ignore i radi i ne radi, ali i da sam zadovoljan opcijom (a nisam, no nebitno to sad) ignore ne onemogućava ignorisanoj osobi da vidi mene.
Znači ignor je kao noj. Ako ja zabijem glavu u pesak to ne znači da mene ne vide :lol:

@tab503 Može li šta biti od tog bloka? Stvarno sam umoran. I ne želim da svako čita šta imam da kažem.
Druga su vremena... možda zvuči surovo ali da vidimo šta drugi misle, pod jedan, a ti čekaj, možda se izglasa "protiv" 😝

Au tebra, kako ti funkcionišeš u društvu van foruma?
Pa uslovno rečeno blokiram one koji mi iz nekog razloga ne odgovaraju.
A kad si se već pojavio, dobro je rekla @.Gogilli. , ja ne shvatam lično i mogu na jednoj temi da se ne slažem sa tobom, na nekoj drugoj mogu da se složim, ne shvataj (me) lično.
Šta misliš za blok? Imam samo jednu osobu za tu opciju od kad sam se učlanio, od 2019.

Kako ne shvataš lično a ovamo bi da zabraniš drugima da ti vide poruke?
Ništa lično u smislu da ja tebe ne poznajem, ne znam kakav si, ne znam ko si.
Sve dok možemo da komuniciramo bez vređanja, ok je.
Ako se (primer) ti sad "okomiš na nick Antihejter, svaka druga rečenica je Antihejter, ako me pratiš po forumu, šalješ mi poruke, ako nikako drugačije ne mogu da te se "otresem", e u tom smislu.
Onda naravno da ne želim da vidiš sadržaj koji pišem.

Može i u predloge, ali logičnije mi je prvo da pitam.
Kad ste već uveli lajkovanje, uvedite i blok. Ako može, u smislu da nije softwarski nemoguće ili previše komplikovano.

Zašto?
Pa kao prvo ignore i radi i ne radi, ali i da sam zadovoljan opcijom (a nisam, no nebitno to sad) ignore ne onemogućava ignorisanoj osobi da vidi mene.
Znači ignor je kao noj. Ako ja zabijem glavu u pesak to ne znači da mene ne vide :lol:

@tab503 Može li šta biti od tog bloka? Stvarno sam umoran. I ne želim da svako čita šta imam da kažem.
Druga su vremena... možda zvuči surovo ali da vidimo šta drugi misle, pod jedan, a ti čekaj, možda se izglasa "protiv" 😝
To je nepravedno i samim tim neće biti usvojeno. Ne mogu bilo kome zabraniti da čita ono što pišeš, bilo bi vrlo drsko. Drugo, možda otvoriš super temu, a pola foruma ti na block i šta onda? Pola foruma ne može učestvovati u temi. Loša zamisao.

To je nepravedno i samim tim neće biti usvojeno. Ne mogu bilo kome zabraniti da čita ono što pišeš, bilo bi vrlo drsko. Drugo, možda otvoriš super temu, a pola foruma ti na block i šta onda? Pola foruma ne može učestvovati u temi. Loša zamisao.
На једном ино форуму, правило је да је свако модератор своје теме а супермодератор само надгледа да се то не злоупотребљава. И, могу вам рећи, одлично функционише.

Imam na umu samo jednu osobu. Ne "pola foruma".
Dobro, hvala na mišljenju, zapravo si u pravu jer je forum nešto kao Agora, pa kad čovek besedi ne može birati publiku.
Malo sam se zaneo sa Fejsbukom. U pravu si.

На једном ино форуму, правило је да је свако модератор своје теме а супермодератор само надгледа да се то не злоупотребљава. И, могу вам рећи, одлично функционише.
I može da se zaključa ?

Dobro, hvala na mišljenju, zapravo si u pravu jer je forum nešto kao Agora, pa kad čovek besedi ne može birati publiku.

Kolektiv forumaša Krstarice ne spada mentalno u taj sklop gde bi to bilo izvodivo, kao što i sam znaš.
Ma opušteno. Jeste za tebe jedan, ali za nekoga može biti čak pet. I onda se to tako zaplete sa medjusobnim blokiranjem da njima opadne aktivnost. Razumem tvoje razloge, ali je metoda nedelotvorna za forum.

Back