MOŽDA SE ZARATI OVDE KOD NAS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Evropenda

Domaćin
Banovan
Poruka
4.980
Šta ako bude rat?

Vrlo je moguće da se zarati. Šta onda?

Mislim da neće zvati običan narod jer je vojska profesionalna. Ali ko zna, možda budu zvali i običnu raju.

A ja slabo znam sa puškom. Pucao sam samo par puta kad smo unosili badnjak u kuću, i to iz lovačke. Ne bih se baš snašao u ratnom vihoru.

Tu su tenzije oko severa Kosova, a takođe i u Preševskoj Dolini se Albanci osilili i dižu spomenike.

Bojim se da će svaki usptupak na bilo kojoj od ove dve strane Albanci protumačiti kao slabost, i nastaviti dalje da traže i otimaju. To će neminovno dovesti do rata pre ili kasnije. Mada je moguće uskoro da bude.

Evo danas sam se čuo preko fejsbuka, najmodernije komunakcione tehnologije, sa jednim prijateljom iz Bujanovca. Njegova kuća je pored magistralnog puta i kaže da je prošlo 50-ak transportera ulicom u pravcu Kosova. Najverovatnije stoje tamo za svaki slučaj, grupišu se ili šta već.

Jel pio neko Takovo jabukovu rakiju, takozvanu jabukovaču?

Video sam sad u marketu na nekoj promociji, 450 dinara 0,7 litara.

Znam da je tu jabukovaču hvalio jedan političar iz Haradinajeve stranke, u jednoj emisiji o Kosovu na TV Palma plus.

Tada je Tači zaveo blokadu srbijanske robe, ali on se hvalio kako nađe načina da mu tu jabukovaču doture iz Srbije.

Rekao je da će poštovati blokadu i da nikako neće kupovati proizvode iz Srbije, osim te rakije.

ma daj, ne lozi se sta siris paniku koji ****** rat i bakraci ne sme niko da prdne. Albanci se kurce ali Evropa stoji ispred USA da ovaj put ne daje zeleno svetlo, situacija se umnogome promenila od nastanka kosovskog protektorata i narastajuceg broja radikalnih islamistickih centara dole...kad bude bio rat ovde, necemo ga voditi mi, vodice ga NATO protiv islamista. samo treba jos cekati na to

ma daj, ne lozi se sta siris paniku koji ****** rat i bakraci ne sme niko da prdne. Albanci se kurce ali Evropa stoji ispred USA da ovaj put ne daje zeleno svetlo, situacija se umnogome promenila od nastanka kosovskog protektorata i narastajuceg broja radikalnih islamistickih centara dole...kad bude bio rat ovde, necemo ga voditi mi, vodice ga NATO protiv islamista. samo treba jos cekati na to

Ne znam za tebe, ja sam već počeo mentalno da se spremam za rat.

Odazvaću se pozivu nadležnih organa za vojno-redarstvenu akciju, ali se toplo nadam da me neće zvati.

nema od taj poso ništa..srbija nit ima volje nit petlje da brani svoje..srbi su u suštini kukavice,a kao država neorganizovani i nesposobni da savladaju bilo kakvu ozbiljnu pretnju..toga je srbija i svesna tako da srbiji jedino preostaje da prihvata sve diktate zapada i da moli Boga da ih bude što manje..treće nema..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back