SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Koliko cesto se zapitate da li ste mozda vi pogresili?Da li vam je tesko da to priznate sebi i drugima?
Da,..uvek priznam kad pogresim!
Nikad mi nije tesko da priznam ako ja gresim,....ljudi smo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko cesto se zapitate da li ste mozda vi pogresili?Da li vam je tesko da to priznate sebi i drugima?
pa da..sujeta je ta koja ne da da se preispitas...
Nije sujeta uvek u pitanju ..bez obzira sto smo svi mi sujetni u manjoj ili vecoj meri vec.upravo ovo sto je Parka rekla..citiram je:neke greške, kad bi se priznale, bile bi previše strašne.. valjda je to način da se odbraniš, šta li..
ovaj deo mi se svidjaVestica to je zenska osoba koja ima natprosecnu inteligenciju koja se ponekad manifestuje time sto ona moze da prorekne buducnost i uvek joj se ispunjavaju zelje koje zamisli.
topika ce nam dati svoje vidjenje vestice a mi,obicni smrtnici,cemo moci da iznesemo svoje misljenje...
ovaj deo mi se svidja
ajd otvori temu topika
kada sam razmislja o tome nisam mislila na takve greske,koje bi bile previse strasne ako bi se priznale...vec na samu spoznaju da si kriv,dakle prvenstveno da priznas sebi da si negde pogresio,pa onda i drugima...iskreno ne znam da li bih mogla da priznam te greske cija bi priznaja bila tako strasno...jbg,dok ti se neke stvari ne dese ne znas kako bi odreagpvao...
Nikad mi nije bio problem da priznam da sam pogreshila...
Veci problem je to shto chesto opravdam druge,tako shto okrivim sebe... :?