Možda i pobegne ako nije za ozbiljnu vezu jer mu delujem ko potencijalna udavača

ma kolektivno ljudi u današnje vreme nisu sa vezu, svi beže od toga, a svi hoće ljubav. što bi moja baba rekla:"hoće da se 'ebe a da joj ne uđe" :P

Setih se Tarkanovog spota Kiss Kiss, ( može i da se prevede kao :kiss: :kiss: )

29gjrbc.jpg

2n8n3bc.jpg

Stvarno zašto muškarci toliko beže od potencijalnih udavača ?

Pročitah u jednom postu.

Zašto muškarci beže od potencijalnih udavača? I kako se borite sa tim problemom da ne delujete kao udavača?

Odgovor je kao i uvek vrlo jednostavan. Kad se danasnje zene sete da je vreme za udaju, prematore su i vise nisu interesantne. Zasto ne probaju da budu udavace sa 19, 20 godina pa da vidimo da li muskarci beze.

Pa verovatno je puna samohvale, pa zeli da ostavi utisak cestite zenske, kao za ozbiljnu je vezu i sva je msm ozbiljna, ono - cura za brak. Valjda, otkud znam , msm, nisam u tom fazonu :)

A ono je zapravo neozbiljna i pokazaće svoje pravo lice tek kad se uda, papilotne u kosi, lakiranje noktiju pred mužem i depilacija tokom gledanja Sulje Veličanstvenog?

A ono je zapravo neozbiljna i pokazaće svoje pravo lice tek kad se uda, papilotne u kosi, lakiranje noktiju pred mužem i depilacija tokom gledanja Sulje Veličanstvenog?

Ne znam stvarno :)
Moze da bude, a ne mora da znaci, sve ti je to "macka u zavezanoj vreci"
Al u jedno sam sigurna ,ko god je sklon samohvali - odma begaj! Ne casi ni casa.

Pročitah u jednom postu.

Zašto muškarci beže od potencijalnih udavača? I kako se borite sa tim problemom da ne delujete kao udavača?
Ne beže svi muškarci od udavača.

Uglavnom beže oni koji ne žele ozbiljnu vezu ,nisu spremni za obaveze koje bračni život donosi ili jednostavno smatraju da nije vreme za brak još uvek.

http://vukajlija.com/udavaca
Izbegavanjem kuvanja kafe a da ne spominjem tek gibanice sa sirom ili palačinke sa eurokremom.

Back