Mozak - peceni, pohovani...volite li?

DisMisaL:
A, ja sam taj koji je ljubomoran... Pf, da ne reče, ne bih znao. Ok, jesam ljubomoran. Zato što upoznam neku devojku koja me oduševi sa svojom prirodom, sa svojim razmišljanjem i čime već, i primim se na sve to, ali im nikad ne zadovoljim uslove šta žele. Ili traže nešto više ili je već bio neki koga ne mogu preboleti. I šta onda? Kad neka samo dobro izgleda, okreneš se za prvom koja izgleda bolje i gotovo. Kad se razočaraš (pre svega u sopstvene nemogućnosti) zbog neke koju misliš da si dobro upoznao, ne mož baš da krećeš da ponoviš istu priču sa prvom koja naiđe... ili sa 51-om.

O tome sam pisao. A PŽ, to što sve primaš lično... Spusti nos malo. Ja sam ovde da se zabavim i zamislim, ako mi se oće. Ti da se raspravljaš i samoreklamiraš. Viš da nisi moj tip. Prestani da flertuješ, naljutiću se.
E vidis brale ti ovo pricas na pogresnu adresu. Nemoj preko mojih ledja da resavas svoje probleme. Zao mi je tvoje ne mogucnosti. Mozda zvaces prevelik zalogaj za tebe. Ja ti tu sigurno ne mogu i ne zelim pomoci.

A probleme moz da potrazis i u ogledalu...mozda je ono krivo i deformisano, pa da probas da kupis novo. :lol:

Pero, niko se ni ne obraća na tvoju adresu. Samo samo pojasnio svoj prethodni post i razloge zašto tako 'mislim'. Malo ironično-zajedljivo, ali na moj, ne na tvoj račun. I prestani da veruješ da se svet vrti oko tebe, da su svi protiv tebe, šta već. Postoji nešto i van ovog net-portala, u ekstremnom slučaju postoje i duga mesta na netu, nije ti ovo ceo svet.

A o tome da je nešto prevelik zalogaj... Nemam pojma ni da li nešto pokušavaš da insinuiraš. U svakom slučaju, mogu se osećati loše zbog neke koja me je oborila svojom ličnošću, a zatim odbila, ali ću nakon svega ponovo pokušati kod druge takve. Ne mozak, niti izgled, niti isfolirani personality, već ličnost. Jer kad se osvrnem, jako je malo osoba za koje mogu reći da loše izgledaju, sa glupima (ako se za nekog to može reći) i prepametnima jednostavno ne mogu da komuniciram spontano, nememo istu percepciju, sa onima kojima lične vrednosti služe kao samoproklamovani atributi u cilju izdizanja sebe iznad drugih ni ne želim...

Ostaju mi spontane, prijatne, inteligentne osobe, koji nose nešto u sebi što me tera da zbog njih izludim. I tada ne svaka, imao sam priliku da sretnem puno njih koji bi mogao uklopiti u taj šablon, ali ne učini svaka da u meni nešto kvrcne. A to što sam ne uspem da učinim nešto kod njih... to je već druga priča.

O tome govorim, a ne o tebi i tvojim tripovima. Udaraj po vetrenjačama i dalje, tvoja volja, ali barem razmisli o ovome: te vetrenjače niko nije podigao iz obesti, već one imaju svoju svrhu, jako korisnu drugim ljudima, koji nisu toliko dokoni da u njima zamišljaju džinove ili šta već.

Intelekt (mozak), izgled, ličnost, navike, iskustva, osobenosti... sve su to delovi jedne slike. Ako se poklope, čine nešto na šta se 'palim'. Shvatam da ima onih kojima je dovoljan jedan detalj i pritom će zanemariti ostale, kao i onih kojima je bitna celina, ali u nekoj meri drugačija od one celine koja meni odgovara. Ovo bi trebao biti moj konačan odgovor na ovu temu, nadam se da neću više morati da se pojašnjavam.

Dismusal zasto stalno pokusavas ti nekom da drzis lekcije. Kao da je tebe neko pitao za misljenje uopste. Mene tvoja misljenja ne zanimaju uopste - shvatas.

Ako mislis da cu ja sa tobom nesto da se raspravraljam u nedogled onda si pogresio.

Treba ti jos dosta da ucis o zivotu...pa i o vetrenjacama. :lol: Pre nego sto pocnes da nekom objasnjavas o njima nesto. No mlad si imas i vremena i potencijala. Mozda jednom progledas.

Meni je samo drago sto si sad otkrio svoje pravo lice...pacenicko, lazljivo i prevrtljivo.

Zao mi je tvoje situacije a i mog vremena, pa cu te pustiti na miru.

BTW mnogo manje visim na netu od tebe po mojoj proceni. :P

I je se nadam da neces vise da se pojasnjavas jer si smorio zestoko...kao i obicno.

Back