Lovac Luka ulovio vuka
Ističe se
- Poruka
- 2.885
za mene cenizbor ivek biti Iohone, Ciaomi ili Samsung, ne znam sta mora da se desi da uzmem neku drugu marku, jedino da mi neko da za dz
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zbog posla koristim Motorole.Dakle na dve godina firma nam daje nove modele Motorole.To je neopevani krš.Koči kad se malo napuni prostorno, ne otvara onda lepo ni aplikacije ili ih otvara dosta dugo ko Windows 95, kamera nema fokus,nikako da fokusira onaj krug da bi slika bila jasna i slike su uvek mutne.Užas živi.Za izbegavati.Zato se i daje samo preduzećima jer tu je mito ugrađivanje a telefoni krševiШта мислите о мобилним телефонима марке "Моторола"? Да ли су квалитетни? Да ли им је цена оправдана? Да ли су бољи од конкурената у свом ценовном рангу? Колико дуго трају? За које сврхе су најбољи (посао, забава, основна употреба)?
Zlototola je kinez.Nju je kupio lenovo, al pošto je lenovo tek kineska marka da bi zavarali matorce tipa mog ćaleta koji je pameću u Brozovom vremenu kad je Motorola bila pojam onda na neki krš koji nema veze ni sa SAD lepe nalepnicu motorola i to uvaljuju penzionerimaНе бих сад ко врана да гачем али када су преузели Lenovo ,Lenovo IBM , ја сам био одушевљен и узео пар повољних модела и нисам био задовољан баш.
У међувремену можда су се ствари промениле. Не знам.
sve do zadnjeg slova prepisujem1) :
2) Da
3) Da
4) Da
5) Zavisi od upotrebe
6) samsungovci i ajfonovci malo.obore glavu kad vide brzinu rada na internetu, ali ako juriš kameru onda su to one skuplje motorole, odnos cena i kvalitet je u "G" (budžetskoj) seriji.
ti izgleda još koristiš Motorolu tvog ocaZlototola je kinez.Nju je kupio lenovo, al pošto je lenovo tek kineska marka da bi zavarali matorce tipa mog ćaleta koji je pameću u Brozovom vremenu kad je Motorola bila pojam onda na neki krš koji nema veze ni sa SAD lepe nalepnicu motorola i to uvaljuju penzionerima
Znao sam da si pandur, samo motorolu kupuješŠto se poslednje 2 motorole kod mene tiče situacija je sledeća:
moto G7 (2019) je malo sporija od moto G32 (2023) ali joj baterija trajalaaaa, dešavalo se da zaboravim gde mi punjač...
Medjutim G32 mi najdraža jer je dobih džabe plus zbog promene cene kod provajdera raskinuo ugovor.
@mario80
Како онда изабрати, ако је све готово исто?u zadnje vreme tolika je konkurencija da tako reći svi su izjednačeni , svako u svojoj cenovnoj klasi nudi najbolje i takoreći svi su istih karakteristika
svaki telefon ima neku svoju caku na koju lovi ciljnu grupu potrošačaКако онда изабрати, ако је све готово исто?
bio je vodećiСони Ериксон је у своје време био озбиљна ствар.